Turun terroriteko

Turun puukotukset: 30-vuotiaan kuolonuhrin veli järkyttyi verilöylystä: Aivan järjetöntä teurastusta!

25.08.2017 04:06

Turun terroriteko on järkyttänyt koko Suomea ja maailmallakin. Kukaan ei kuitenkaan ole joutunut kokemaan sellaista tuskaa kuin kahden tragediassa menehtyneen naisen omaiset. 

Toinen Turun uhreista oli 30-vuotias turkulaisnainen, jonka veli julkaisi sydäntä riipaisevan Facebook-päivityksen verilöylyä seuranneena aamuna.

Sanat ei riitä mitä eilen tapahtui. Soitto tuli ja lamaannuin. Rakas siskoni, olet nyt turvassa, paremmassa maailmassa. Toivottavasti vielä joskus kohdataan sielä paremmassa elämässä. En ole ymmärtänyt näitä jihadisteja alun alkaeenkaan ja nyt veivät vielä minun siskon takaapäin telotuksella. Ei näin saisi käydä suomessa keskellä toria, hän kirjoitti.

Seiska tavoitti yhä sokissa olleen uhrin omaisen, joka suostui surustaan huolimatta kommentoimaan tapausta lyhyesti.

– Ei vain voi käsittää, miten tämä on Suomessa mahdollista ja vielä torilla keskellä päivää. Aivan järjetöntä teurastusta. En ymmärrä, miten päättäjät voivat jauhaa yksittäistapauksesta, vaikka terrorismi ei tällä hetkellä todellakaan ole yksittäistapauksia. Siskoni asui Kyrössä Turun lähellä, hän oli 30-vuotias, eikä hänellä ollut lapsia, veli kommentoi. 
 

Teksti: Sami Sinokki
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!