Uutiset

Turun puukkoterroristi Abderrahman Bouanane elää eristyksissä: tunti ulkoilua pienessä häkissä – muut vangit: ”Meidän keskuudessa hän saisi pahasti selkäänsä!”

05.11.2018 18:02

Turun terroriteosta elinkautiseen tuomittu Abderrahman Bouanane, 24, istuu rangaistustaan yhdessä Suomen tarkimmin vartioiduista vankiloista. Turun Saramäen vankilan johto ei kommentoi, istuuko Bouanane juuri Saramäessä, mutta tuomiolauselman mukaan sinne hänet passitettiin.

Seiska vieraili vankilassa, jossa vangit kertovat kuulevansa Bouananen mekastusta säännöllisesti, vaikka eivät olekaan häntä nähneet.

Lue lisää: Turun puukkoterroristi Abderrahman Bouananen outo käytös ihmetyttää muita vankeja Saramäen vankilassa: ”Melskaa ja huutaa jatkuvasti!”

Ei ole nähty

Eristysselliin joutuvia vankeja pidetään sellissä 23 tuntia vuorokaudesta. Se on monelle vankilan pahin paikka.

– Ruoka tuodaan ovelle, ja ulkoilla saa tunnin yksin todella pienessä häkissä. Saramäessä siellä on radio ja sinne saa lukemista, mutta on se aika julmaa, kun ei ole juttukaveria. Jos siellä joutuisi olemaan pidempiä aikoja, hajoaisi pää helposti, lyhyitä pätkiä eristyssellissä viettänyt vanki kertoo.

Turun vankila on Suomen suurin ja modernein.
Turun vankila on Suomen suurin ja modernein.

 

Vankien puheista käy ilmi, ettei Bouanane todennäköisesti ole tekemisissä muiden vankien kanssa.

– Ei häntä ole täällä kukaan nähnyt, ja se on hänen etunsa. Meidän muiden keskuudesta hän saisi aika nopeat lähdöt ja pahasti selkäänsä, eräs vanki pohtii.

Vankilan johto ei kommentoi yksittäistapauksia, joten he eivät voi ottaa kantaa vankien kertomaan.

Lue myös: Turun joukkopuukottaja tuomittiin puolen miljoonan hirmukorvauksiin – sai elinkautisen terroriteosta!

Riehui sellissä

Varsinais-Suomen käräjäoikeus tuomitsi Bouananen kahdesta terroristisessa tarkoituksessa tehdystä murhasta ja kahdeksasta terroristisessa tarkoituksessa tehdystä murhan yrityksestä elinkautiseen vankeuteen.

Oikeutta käytiin Turun vankilasta käsin, ja istuntojen aikana syytetty jouduttiin poistamaan salista useita kertoja erikoisen ja loukkaavan käytöksen takia.

Vankilassa on myös rukoushuone muslimeille, mutta ei ole tietoa, käykö Bouanane siellä.
Vankilassa on myös rukoushuone muslimeille, mutta ei ole tietoa, käykö Bouanane siellä.

 

Lue myös: Ystävän kohupaljastukset Abderrahman Bouananesta: Tällainen on Turun puukottaja – häntä ei voi kutsua islamistiksi!

Rikoslehti Alibi uutisoi, että Bouanane rähinöi sellissään oikeudenkäynnin aikana. Lehden mukaan hän oli riehunut sellissään ja rikkonut paikkoja. Sen lisäksi hän oli saanut rikkomastaan televisiosta vahingoittamiseen soveltuvan esineen ja yrittänyt vahingoittaa sillä vartijoita. Vartijat olivat joutuneet käyttämään etälamautinta saadakseen hänet rauhoitettua.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Ari Lahti ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!