Turkulainen Tanja Sundell, 34, on uimarantojen seksikkäin näky – mielettömät muodot: ”Tyttäreni sanoi, että katso äiti, tuo setä tuijottaa!”

Uutiset | 28.07.2018 08:44

Maarian uimaranta eli tuttavallisemmin Jäkärlän Riviera on yksi Varsinais-Suomen parhaiten varjeltuja salaisuuksia. Edes kaikki turkulaiset eivät tiedä tästä eksoottisesta rannasta, vaikka matkaa kaupungin keskustasta ei ole kuin parikymmentä minuuttia.

Lue myös: Huh, miten paljastavat bikinit! Peppumissi Tanja Sundell ottaa kaiken ilon irti helteestä!

Kyseessä on suuri hiekkakuoppa, jonka pohjalla kimmeltää kirkas pohjavesi. Hiekkakuopalla moni onkin Seiskan kuvausten aikana monttu auki – eikä se tällä kertaa johdu luonnonkauniista maisemista.

Auringonottajien katseet nimittäin nauliintuvat läpeensä ruskettuneeseen ja poikkeuksellisen kurvikkaaseen vartaloon.

– En ole koskaan ollut mikään uimapukuihminen, Tanja Sundell virnistää ja asettelee pikkuruisia bikineitään paremmin.

Lue myös: Suomen paras pylly! Turkulaisäiti Tanja, 34, paljastaa treenivideolla muhkean luomutakapuolensa salaisuuden: ”Näitä kun tekee, niin pakarat kiittää”

Jäkärlän Riviera on Tanjan kotiranta. – Tämä on omalla tavallaan mystinen ja kiehtova paikka. Tosi kiva biitsi, josta kaikki eivät edes tiedä!
Jäkärlän Riviera on Tanjan kotiranta. – Tämä on omalla tavallaan mystinen ja kiehtova paikka. Tosi kiva biitsi, josta kaikki eivät edes tiedä!

Lue myös: Alasti poseeraava Suomen Miss Peppu -voittaja Tanja on varattu nainen, eikä ihme: jestas mitkä kurvit - hävyttömät kuvat!

Uskomaton näky

Tämän jutun ilmestyttyä on enemmän kuin todennäköistä, ettei Jäkärlän Riviera enää säilytä salaisuuttaan. Luvassa lienee suoranainen yleisöryntäys, kun paljastamme, että pyöreäpakarainen Tanja viihtyy Rivieralla lähes päivittäin.

Omasta mielestään Tanja on ihan tavallinen mutsi. On kuitenkin niin, että 12-vuotiaan tytön ja 5-vuotiaan pojan äiti on myös hallitseva Miss Bum Bum -peppumissi.

Lue myös: Tanjalla, 33, on Suomen paras pylly: ”Kuulen kommentteja ihan kadulla kävellessäni”

– Joskus tyttäreni on saattanut sanoa täällä rannalla, että ”Katso äiti, toi setä tuijottaa!” Sitten olen vain hymyillyt takaisin, Tanja myhäilee.

– En kiinnitä huomiota siihen, mitä ympärillä tapahtuu. Toki välillä huomaa, että muilta vanhemmilta tulee vähän katseita, mutta kesä on kaikkia varten! Jokainen saa olla rannalla sellaisessa asussa kuin haluaa.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Kristian Wallin
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!