Hyppää pääsisältöön
tanja sundell

Alasti poseeraava Suomen Miss Peppu -voittaja Tanja on varattu nainen, eikä ihme: jestas mitkä kurvit - hävyttömät kuvat!

Kolmesta finalistikaunottaresta Suomen ensimmäiseksi Miss Bum Bum -voittajaksi on valittu 33-vuotias turkulaisilmestys Tanja Sundell. Tummahiuksinen nainen on tarkkasilmäisille tuttu muun muassa fitness-kisoista sekä The Voice of Finlandista.

Lue lisää: Tässä on Suomen upein peppu! Superseksikäs Tanja, 33, voitti Miss Bum Bum -kisan - rohkeat alastonkuvat!

Kahden lapsen äiti kertoo Seiskalle, että kilpailu-ura fitnessin parissa on nyt ohi – ainakin toistaiseksi.

- Se on tavallaan aika itsekeskeinen laji, sillä se syö hyvin paljon aikaa esimerkiksi juuri perheeltä. Pienin lapseni on nyt 5-vuotias ja hän kyllä ymmärtää jos olisin niin paljon poissa. Myös loppuvaiheen dieetti on hyvin rankkaa aikaa, Tanja summaa. 

tanja sundell

Muutama vuosi sitten Tanja osallistui The Voice of Finlandiin, mutta tie ei kantanut finaaliin asti. Nyt Tanja keskittyy rakkaaseen musiikkiharrastukseensa. Hän on mukana kahdessa rock-bändissä.

Tanja

- En aio yrittää enää televisio-formaatteihin, mutta koskaan ei kai saisi sanoa ”ei koskaan”. Olemme tehneet kolme kappaletta, ja kohta tarkoitus on mennä demottamaan. 

tanja sundell

Uusi parisuhde

Viime kesänä, Miss Bum Bum Finland -finaalikuvausten aikaan Tanja oli kahden lapsen sinkkuäiti, nyt naisen rinnalla on uusi rakkaus. 

- Tilanne muuttui tässä syksyllä. Minusta tuntuu, kuin ensimmäistä kertaa… Tunnen että tämä on nyt se… Hurmioitunut voittaja kihertää. 

 


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
photolies.com & seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!