Uutiset

Tuoretta tietoa Roope Salmisen ja Sara Siepin parisuhteen laadusta – silminnäkijä todisti Thaimaassa: ”Kyllä se niin on, että…”

13.01.2018 09:39

Missikaunotar Sara Sieppi, 26, ja näyttelijä-räppäri-juontaja Roope Salminen, 28, ovat olleet yksi valtakunnan puhutuimmista pariskunnista siitä lähtien, kun huhut kaksikon välien lämpenemisestä alkoivat velloa alkuvuodesta 2016.

Sittemmin seurustelulle saatiin varmistus, mutta huhut pariskunnan ympärillä eivät ole laantuneet. Ne ovat vain muuttaneet muotoaan spekulaatioiksi siitä, mikä mahtaa olla parisuhteen laatu.

Spekulaatioille on ollut katetta, sillä suhde on ajautunut toisinaan myrskyn silmään. Esimerkiksi viime vuoden keväänä jysähti uutispommi Seiskan paljastettua Roopen läheiset välit BB:stä tutun Mari Prinsessa Luhtavaaran kanssa. Roope roudasi Marin kotiinsa sillä välin, kun avovaimo-Sara oli ulkomailla matkoilla.

Lue myös: Kuvat paljastavat: Roope Salminen vei BB-Marin yöksi kotiinsa, kun Sara Sieppi oli poissa – ”Viime yönä ei nukuttu!”

Pian tapauksen jälkeen Roope nähtiin kotinsa edessä hempeilemässä nuoren turkulaiskaunottaren kanssa, joka myös tarjosi Roopelle kyydin.

Lue myös: Ensin BB-Mari, sitten tumma kaunotar! Näin Roope Salminen hempeili 22-vuotiaan turkulaisnaisen kanssa – kuvat!

Roope Salminen sai kyydin tuntemattomalta turkulaiskaunottarelta.

Sopassa oli kaikki kolmiodraaman – jopa nelosdraaman – ainekset, mutta lopulta rakkaus ei rakoillut. Roope ja Sara suuntasivat pian paikkailemaan parisuhdettaan Rodoksen auringon alle, ja lempi leiskui vielä paluulennollakin.

– He kuhertelivat ja vaihtoivat monia pusuja, silminnäkijät raportoivat tuolloin.

Lue myös: Roope Salminen ja Sara Sieppi paikkailivat suhdettaan: suhdekriisistä Rodokselle lemmenlomalle! 

Juuri kun rauhan luultiin laskeutuneen, Roope joutui jälleen selittelemään Saralle erikoista käytöstään. Syksyn tullen Roope ikuistettiin helsinkiläisessä juottolassa tuntemattomassa naisseurassa – vieläpä varsin intohimoisesti.

– Roope antoi molemmille naisille pusuja kaljanjuonnin lomassa. Toista heistä Roope suuteli varsin intohimoisesti, Seiskalle päiviteltiin tuolloin.

Lue myös: Skandaalikuvat julki: näin Roope Salminen imutteli vieraan tumman kaunottaren kanssa baarissa!

Roope Salminen läheisissä tunnelmissa tuntemattoman tummaverikön kanssa Helsingin Kalliossa.

Sara otti aikalisän ja lähti tuulettumaan missiystävänsä kanssa Tukholmaan. Sen jälkeen hän päätti antaa rakkaalleen jälleen anteeksi.

Entä mikä mahtaa olla tilanne tällä hetkellä? Sara ja Roope lomailivat vastikään Thaimaan pääkaupungissa Bangkokissa. Vaikka kohde oli kaukana, Seiskan lonkerot ulottuivat myös sinne saakka, aina hotellin uima-altaan reunalle asti.

– Tiedän tarkkaan, missä he olivat, sillä majoituin itse samassa hotellissa, Kaakkois-Aasiasta juorutaan.

Sara Sieppi ja Roope Salminen Thaimaassa.

– Se oli mukava hotelli. Myös Roope ja Sara ottivat siitä kaiken hyödyn irti, sillä he kävivät aamuisin salilla, lekottelivat päivät altaalla ja piipahtivat iltaisin syömässä.

Eräs yksityiskohta pisti aivan erityisesti Seiskan kestotilaajan silmään.

– Kyllä se nyt niin on, että he taitavat olla aika rakastuneita. Katseista ja kosketuksista päätellen rakkautta on paljonkin ilmassa. Hellää oli, hymyjen maasta iloitaan.

Sara Sieppi ja Roope Salminen Thaimaassa.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus, lukijan kuva
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!