fbq
Uutiset
22.05.2017 18:25
Teksti: Panu Hörkkö, Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan toimitus
Roope Salminen sai kyydin nuorelta naiselta.
Ensin BB-Mari, sitten tumma kaunotar! Näin Roope Salminen hempeili 22-vuotiaan turkulaisnaisen kanssa – kuvat!
Uutiset
22.05.2017 18:25
Teksti: Panu Hörkkö, Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska kertoi, että Roope Salminen järjesti bileiden jälkeiset jatkot kotonaan Kalliossa. Yöllinen vieras, Big Brotherista tuttu Mari Prinsessa Luhtavaara nähtiin poistumasta asunnolta puoli kymmeneltä keskiviikko-aamuna.

Taustaa: KUVAT PALJASTAVAT: ROOPE SALMINEN VEI BB-MARIN YÖKSI KOTIINSA, KUN SARA SIEPPI OLI POISSA – ”VIIME YÖNÄ EI NUKUTTU!”

Kun BB-Mari oli lähtenyt viime viikon keskiviikkona Roopen asunnolta, artisti suuntasi illaksi Turkuun Kolina-ryhmän improvisaatiokeikalle. Roopen työt Turussa loppuivat iltakymmenen aikoihin, mutta komistus saapui Helsinkiin vasta hieman ennen kahta yöllä.

Roope ei suinkaan saapunut kotiinsa yksin, vaan hän istui pelkääjän paikalla turkulaisen opiskelijatytön kyydissä.

Pitkä saattokeikka

Kaksikko oli huristellut Turusta asti Helsinkiin. Tytöllä oli lainassa hänen Turussa asuvan lähisukulaisen auto.

Pari jäi juttelemaan Roopen asunnon edustalle autoon noin vartiksi. Nainen haroi toistuvasti hiuksiaan ja hymyili Roopelle. Neiti vaikutti hyvin onnelliselta.

Kun Roope alkoi tehdä lähtöä autosta, ryhtyi opiskelijatyttö halaamaan muusikkomiestä. Tyttö kääntyi halaamaan Roopea pitkäksi aikaa. Hellyydenosoitukset kestivät kymmeniä sekunteja. Roope myös laittoi kätensä tytön olkapäille, ja he katsoivat toisiaan silmiin.

Nuori nainen ajoi Roope Salmisen Helsinkiin Turun keikalta.
roope ja turkulaisnainen

roope salminen ja turkulaisnainen

Kavereita Facebookissa

Lopulta tyttö kaasutti hymyillen pois paikalta ja Roope suuntasi ravintola Populukseen. Mies oli siellä vain pienen tovin, kunnes kömpi Sara Siepin ja hänen yhteiseen kotiinsa.

Roopen mystisen seuralaisen henkilöllisyys selvisi helposti. He ovat Roopen kanssa Facebook-kavereita, eikä daami ole esimerkiksi Sara Siepin kaveri lainkaan. Ulkonäöltään 22-vuotias turkulaistyttö tosin voisi olla vaikka Saran pikkusisko.