fbq
Uutiset
31.10.2017 08:02
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Lukijan kuvat ja Seiskan arkisto
Roope Salminen suuteli baarissa vierasta naista.
Skandaalikuvat julki: Näin Roope Salminen imutteli vieraan tumman kaunottaren kanssa baarissa – katso!
Uutiset
31.10.2017 08:02
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Lukijan kuvat ja Seiskan arkisto

Tv-tähti Roope Salmisen, 27, ja ex-missi Sara Siepin, 26, erikoinen parisuhde on ajautunut taas outoon valoon, kun Roope bongattiin jälleen vieraasta naisseurasta kostean illanvieton tiimellyksessä.

Lue myös: Kuvat paljastavat: Roope Salminen vei BB-Marin yöksi kotiinsa, kun Sara Sieppi oli poissa – ”Viime yönä ei nukuttu!”

Silminnäkijöiden mukaan Roope saapui toissa viikon lauantaina Helsingin Kalliossa sijaitsevaan Harjubaariin kahden tumman kaunottaren kanssa. Kumpikaan daameista ei ollut Sara Sieppi.

– Roope antoi molemmille naisille pusuja kaljanjuonnin lomassa. Toista heistä Roope suuteli varsin intohimoisesti, Seiskalle kerrotaan.

Roope Salminen suuteli baarissa.

Silminnäkijöiden mukaan Roope ei tuntunut juuri välittävän uteliaiden katseista.

– Roope pälyili välillä ympärilleen ja selvästi katseli, kiinnittääkö kukaan huomiota hänen käytökseensä. Kenellekään läsnäolijalle ei jäänyt epäselväksi, mitä hän touhusi. Roopen käytös oli erittäin outoa, jos he ovat edelleen yhdessä Saran kanssa. Tai sitten pariskunta on eronnut kaikessa hiljaisuudessa, Seiskalle tuumataan.

Roope Salminen pussasi.

Myöhemmin Roope ja Sara bongattiin Naantalin kylpylän pianobaarista puolen yön aikoihin.

Roope Salminen baarissa.

Lue lisää: Vierasta naista suudellut Roope Salminen kärähti Sara Siepille naisseikkailuistaan – sovittelivat suhdettaan kylpylässä!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »