fbq
Uutiset
23.01.2018 16:22
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Tunna ja Riku
Tunna Milonoff julkaisi harvinaislaatuisen kuvan vaimostaan: "Tein parhaan päätöksen ja kosin tätä ihanaa jumalatarta" - katso kuva!
Uutiset
23.01.2018 16:22
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Televisiokasvo Tuomas ”Tunna” Milonoff, 43, tunnetaan Madventures-sarjasta, joka tuli tunnetuksi televisiokatsojille noin viisitoista vuotta sitten.

Ohjelmassa Tunna matkusti aisaparinsa Riku Rantalan kanssa ympäri maailmaa raportoiden eri maiden tunnelmista ja maistellen ruokaerikoisuuksia. Reissuihin mahtui myös monenlaisia vauhdikkaita seikkailuja ja sattumuksia.

Nykyään kaksikko luotsaa Nelosella pyörivää Mad Cook Show -ohjelmaa yhdessä, jossa he maistelevat outoja ruokia suomalaisten julkkisten kanssa. Sarjan toisen kauden kuvaukset tulivat juuri päätökseen. Lisäksi Rantala ja Milonoff juontavat Ylen Docventures-sarjaa.

Lue myös: MADVENTURES-KAKSIKKO: JOS LÄHTISIMME MAAILMALLE KUTEN ENNEN, VAIMOT VAIHTAISIVAT LUKOT!

Tunna meni naimisiin vuonna 2003 Jenni-vaimonsa kanssa, jota nähdään harvoin julkisuudessa. Nyt maailmanmatkaaja heltyi julkaisemaan oman hääkuvansa Instagram-tilillään. Tunna oli kirjoittanut kuvansa yhteyteen myös rakkauden julistuksen. 

Päivälleen 16 vuotta sitten tein elämäni parhaan päätöksen ja kosin tätä ihanaa Jumalatarta. Polvistumisen ajankohtaan saattoi vaikuttaa myös se, että singahdin saman päivän iltana 8 kuukaudeksi ensimmäiselle madventures reissulle. Kiitos @jennimilonoff että suostuit! RAKASTAN SUA!, Tunna kirjoitti kuvan yhteyteen

Jenni nähtiin miehensä käsikynkässä vuoden 2016 Linnan juhlissa. Pariskunnalla on kaksi lasta, jotka matkaavat seikkailijaisänsä kanssa maailmalla.

– Nyt reissaamme ihan yhtä paljon ja melkein enemmän kuin ilman skidejä. Lapset ovat marinoituneet maailmalla jo heti synnyttyään. Joka vuosi olemme Aasiassa pari kuukautta, Tunna kertoi aiemmin Seiskalle

Lue lisää: MADVENTURES-TUNNA MILONOFF ESITTELI HÄTKÄHDYTTÄVÄN KAUNIIN VAIMONSA - KUVA!

Docventures palkittiin tämän vuoden Kultainen Venla -gaalassa parhaana ajankohtais- ja asiaohjelmana.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »