fbq
Uutiset
02.04.2017 21:00
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: NELONEN MEDIA & MADVENTURES
Pressikuva Mad Cook Show'sta
Madventures-kaksikko: Jos lähtisimme maailmalle kuten ennen, vaimot vaihtaisivat lukot!
Uutiset
02.04.2017 21:00
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: NELONEN MEDIA & MADVENTURES

Riku Rantala ja Tuomas ”Tunna” Milonoff tähdittävät keskustelu- ja kokkiohjelmaa yhdistelevää Mad Cook Show’ta yhdessä julkkisten kanssa.

Seikkailijakaksikko aloitti kulttisuosiosta kansainväliseksi menestystarinaksi ponnahtaneen Madventures-ohjelmansa noin 15 vuotta sitten.

Nykyään sekä Riku että Tunna ovat perheellisiä. Vaikka kuvaus- ja seikkailureissuja ei perhesyistä nyt tehdäkään, Riku ja Tunna matkustelevat kyllä ja lapset kulkevat seikkailijaisiensä kanssa myös maailmalla.

– Nyt reissaamme ihan yhtä paljon ja melkein enemmän kuin ilman skidejä. Lapset ovat marinoituneet maailmalla jo heti synnyttyään. Joka vuosi olemme Aasiassa pari kuukautta, Tunna totesi Mad Cook Show'n lehdistötilaisuudessa.

Madventures-ohjelman Riku tropiikissa

Menojalka vipattaa pian

Aluksi käsikameralla matkaohjelmaansa kaksistaan kuvanneet seikkailijat ovat vuosien saatossa nousseet kestotähdiksi. Kaksikko paljasti Seiskalle, että supersuosittu matkailuohjelmakin voi vielä saada jatkoa.

– Jatkoa olisi varmasti jo tullut, ellemme olisi saaneet jälkikasvua, jonka takia haluamme olla Suomessa. Jos tässä tilanteessa lähtisimme kuvausreissulle maailmalle, vaimot olisivat varmasti vaihtaneet lukot, kun palaisimme takaisin, Tunna hekotti.

– Rintamakarkuruutta ei tietenkään voi hyväksyä, joten tällä hetkellä kuvausreissuihin ei ole mahdollisuutta, mutta lapset kasvavat koko ajan. Eiköhän tässä kohta ala taas menojalka vipattaa kuvausmatkan suuntaan, Riku komppasi.