fbq
Uutiset
04.04.2017 08:00
Teksti: sami sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus
PASI MURTO & SEISKAN TOIMITUSMad Cook Show -juontajat Riku Rantala ja Tunna Milonoff
Madventures-Riku ja -Tunna reissaavat nyt lastensa kanssa: Riitelemme kuin vanha aviopari!
Uutiset
04.04.2017 08:00
Teksti: sami sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus

Madventures-kaksikko Riku Rantala, 42, ja TuomasTunnaMilonoff, 43, aloittivat kulttisuosiosta kansainväliseksi menestystarinaksi ponnahtaneen Madventures-ohjelmansa noin 15 vuotta sitten. Hyviä ystävyksiä he ovat olleet paljon sitäkin pidempään. Seiska tapasi heidät seikkailijoiden uuden Mad Cook Show -ruoka-ohjelman pressitilaisuudessa.

– Olemme kuin vanha aviopari ja tietysti riitelemmekin. Kiistelemme ja sitten selvitämme asiat. Hyvin se on tuntunut menevän, Riku nauraa.

– Meiltä kysytään usein, miten kaverin kanssa reissaaminen kannattaa tehdä. Vastaamme aina, että asiat pitää ehdottomasti nostaa pöydälle ja purkaa keskustellen. Joskus se menee riitelemiseksi, mutta asioiden hautumaan jättämisen seuraukset ovat paljon ikävämmät. Paineita pitää päästää säännöllisesti ulos!

MadCook-seikkailijat

Vaikka kuvaus- ja seikkailureissuja ei perhesyistä nyt tehdäkään, Riku ja Tunna matkustelevat kyllä. Lapset kulkevat seikkailijaisiensä kanssa myös maailmalla.

Madventures-kaksikko: Jos lähtisimme maailmalle kuten ennen, vaimot vaihtaisivat lukot!

– Nyt reissaamme ihan yhtä paljon ja melkein enemmän kuin ilman skidejä. Lapset ovat marinoituneet maailmalla jo heti synnyttyään. Joka vuosi olemme Aasiassa pari kuukautta, Tunna toteaa.

– Se on vähän erilaista reissaamista. Perheen kanssa ollaan enemmän paikallaan, ja kaikkien tarpeet pitää ottaa huomioon. Silloin reissut onnistuvat. Myös tavaraa on enemmän kuin Himalajan-retkikunnalla, mutta muuten meininki on ihan samanlaista, kolmen pojan isä Riku jatkaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »