Vain Seiskassa!
Roope Hintz.

Tulossa järisyttävä palkankorotus! Dallasin Starsin ykköstykki Roope Hintz tekee mitä lystää – seurakaveri ylistää Seiskalle: ”Aika pirun vaarallinen kaveri”

13.11.2019 13:45

Yhdysvaltojen Texas tunnetaan lempinimellä Lone Star State. Ranskan kokoisesta osavaltiosta myös löytyy yksi ainoa NHL-seura, Dallas Stars.

Sen kuluva kausi on ollut toistaiseksi kaksijakoinen. Sesonki lähti rajusti yskähdellen käyntiin, mutta sittemmin koneet ovat alkaneet lämmetä. Syytä onkin, sillä odotukset ovat Texasissa kovat. Tuoreessa muistissa on, miten Stars venyi viime keväänä vain voiton päähän läntisen konferenssin finaalipaikasta. Syksyksi joukkue vielä vahvistui Joe Pavelskin ja Corey Perryn kaltaisilla tekijämiehillä.

Vaikka Perry ja Pavelsi eivät ole tuoneet parastaan pöytään, pahiten ovat pettäneet hyökkäyksen muut ykköshevoset. Hävytöntä jättiliksaa nauttivat Jamie Benn, Tyler Seguin ja Aleksander Radulov ovat vetäneet muutamaa välähdystä lukuun ottamatta täysin vihkoon.

Lue myös: Nöyriä NHL-miljonäärejä! Montrealin ”suomalaismafia” hengailee jos huvittaa ja ajelee vaatimattomilla autoilla – 19-vuotias porilaistähti Seiskalle: ”Aika väsyneitä äijiä”

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Roope Hintz otti viime keväänä Starsin reppuselkäänsä. Tänä syksynä otteet ovat parantuneet entisestään.
Roope Hintz otti viime keväänä Starsin reppuselkäänsä. Tänä syksynä otteet ovat parantuneet entisestään.

Onneksi on Hintz!

Starsin onneksi hyökkäysrosterista löytyy Roope Hintz. Tampereen Ilveksen miäs säkenöi jo viime kauden lopulla, mutta sittemmin otteet ovat parantuneet entisestään. Starsin sensaatiomainen kakkossentteri on yhdeksällä maalillaan edelleen joukkueensa sisäisen maalipörssin ylivoimainen ykkösnimi, vaikka on ollut jo viikon päivät sivussa alavartalovamman vuoksi.

– Viime kaudella oli hienoa nähdä, miten se jätkä (Hintz) breikkasi sisään, Stars-puolustuksen sheriffi Esa Lindell sanoo Seiskalle.

– Aluksi hän joutui grindaamaan kolmos- ja nelosketjuissa, eikä siksi saanut heti peliaikaa ja pinnoja. Mutta kun hän sitten kävi alhaalla (farmissa AHL:ssä) ja tuli takaisin ylös, kaveri pääsi pelaamaan Seguinin ja Radulovin kanssa. Tuloskin oli sitten vähän erilaista.

Lue myös: 19-vuotias suomalaisnuorukainen pisti Texasin polvilleen – amerikkalaiset hehkuttavat estoitta: ”Aivan uskomattoman sairas jätkä”

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Alavartalovamman vuoksi viikon päivät sivussa ollut Hintz on yhä Starsin kovin maaliruisku.
Alavartalovamman vuoksi viikon päivät sivussa ollut Hintz on yhä Starsin kovin maaliruisku.

Koko, nopeus ja voima

Kunhan vain paranee pelikuntoon, voisi kuvitella, että NHL-jääkiekko maistuu tällä hetkellä hyvin Hintzille. Starsin hyökkäyksen työteliäin ratsu sijoittuu jatkuvasti oikein, tekee itseään pelattavaksi, murtautuu läpiajoihin ja haistaa muutenkin maalipaikat. Viimeistelykin on murhaavaa.

– Hänellä on koko, nopeus ja voima. Aika pirun vaarallinen kaveri. Ei sitä vastaan ole kiva pelata treeneissäkään, Lindell naurahtaa.

Hintzin kehityskäyrä osoittaa niin härskisti yläviistoon, että tulokassopimuksen umpeuduttua tulossa on todellinen tilipäivä. Tästä kaudesta tamperelainen tienaa päälle 800 000 euroa, mutta ensi syksynä jotakin aivan muuta. Nähdynlaisilla otteilla horisontissa siintää varmuudella järisyttävä palkankorotus.

Lue myös: Texasissa on uusi sheriffi! Tiesitkö, miten paljon Esa Lindell tienaa tästä kaudesta? Miro Heiskanen härskissä palkkakuopassa, Kasperi Kapaselle jättimäinen palkankorotus – näin suomalaistähdet takovat tiliä NHL:ssä!

Lue lisää Lindellistä ja Miro Heiskasesta torstaina ilmestyvästä Seiskasta!

Hintzistä on tullut kullanarvoinen pelaaja Dallas Starsille. Se tulee varmuudella näkymään myös tilinauhassa.
Hintzistä on tullut kullanarvoinen pelaaja Dallas Starsille. Se tulee varmuudella näkymään myös tilinauhassa.

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!