Hyppää pääsisältöön
Niina Lahtinen näytteli tyttärensä kanssa.

Traumaattinen kokemus! Niina Lahtinen paljastaa: Pakotin tyttäreni näyttelemään Siskonpeti-sarjaan!

Näyttelijä Niina Lahtinen, 44, kertoi Seiskalle, että hänen ja ex-puoliso Aku Hirviniemen, 35, Annikki-tytär on päässyt kokeilemaan siipiään näyttelijänä. 12-vuotiaalla Annikilla on sivurooli lokakuussa ensi-iltaan tulleessa Täydellinen joulu -elokuvassa.

Lue lisää: Niina Lahtisen ja Aku Hirviniemen Annikki-tytär innostui näyttelemisestä – ”Aina kun olemme tarvinneet lasta kuvauksiin, olemme ottaneet omamme!”

Kuopus arastelee

Ex-pariskunnan kuopus Tuulikki, 9, ei ole sen sijaan kiinnostunut näyttelemisestä isosiskonsa ja vanhempiensa tavoin.

– Tosin pakotin hänet 3-vuotiaana Siskonpetiin. Se oli tyttärelleni niin traumaattinen kokemus, ettei hän ole tullut enää sen jälkeen kameran eteen, Niina toteaa.

Lue myös: Tällainen mies on Niina Lahtisen uusi rakas: Atte Järvinen on palkittu ohjaaja!

V-sana jäi huutamatta

Niina kuvaa parhaillaan Elisa Viihteen Downshiftaajat-sarjan kolmatta tuotantokautta. Näyttelemisen lisäksi häntä työllistää käsikirjoittaminen ja ohjaaminen.

– Tänään kuvasimme Mikko Leppilammen kanssa kohtausta, jossa riitelimme päiväkodin pihalla. Olen sen verran äiti-ihminen, etten voinut huutaa v-sanaa lasten läheisyydessä.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Timo Korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!