fbq
Uutiset
15.07.2017 15:03
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Kari Pekonen, Mari Lahti
Niina Lahtinen
Tällainen mies on Niina Lahtisen uusi rakas: Atte Järvinen on palkittu ohjaaja!
Uutiset
15.07.2017 15:03
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Kari Pekonen, Mari Lahti

Näyttelijä Niina Lahtinen on Seiskan saamien vinkkien mukaan löytänyt uuden rakkaan erottuaan ex-rakkaastaan Aku Hirviniemestä vuosi sitten.

Seiskan luotettavista lähteistä saamien tietojen mukaan Niinan uusi miesystävä on ansioitunut ohjaaja-käsikirjoittaja Atte Järvinen.

LUE MYÖS: Aku Hirviniemestä eronnut Niina Lahtinen rakastui työkaveriinsa – tässä on Niinan uusi kulta!

Kaksikon rakkaus on roihahtanut työn merkeissä, sillä Atte on käsikirjoittanut Niinan tähdittämiä tv-ohjelmia, kuten Downshiftaajat. Lisäksi kaksikko on työskennellyt yhdessä sketsisarja Putouksen taustajoukoissa.

Atte Järvinen

 

Työ yhdisti

Vuodesta 2011 lähtien Atte Järvinen on käsikirjoittanut YleLeaksia, jonka tekijäkaartiin myös Niina on kuulunut. Sitä kautta he ovat myös tutustuneet, minkä Niina kertoi Kansan Uutisten haastattelussa.

– Kun aloitin YleLeaksin käsikirjoitusporukassa, oli todella jäätävä tunne esitellä koville tekijöille ensimmäistä kertaa omia tekstejään. Ja mikä mieletön helpotus oli, kun Atte Järvinen, jota olen aina ihaillut, nauroi jutulleni, Niina totesi lehdelle.

Niina ja Atte eivät ole juurikaan liikkuneet julkisesti yhdessä. Atte asuu Helsingissä Hakaniemessä, ja Niina on edelleen kirjoilla samassa talossa Akun kanssa Riihimäellä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »