Törkeyden huippu! Tis-Janne meni exänsä sukulaisen synttärijuhliin seuralaisen kanssa - miehestä eronnut tis-Jonna oli samalla ulkonaliikkumiskiellossa Espanjanssa!

Uutiset | 16.03.2020 12:00

Temptation Island Suomen viidellä kaudelta varatun Jannen iskenyt Jonna lomaili Espanjanssa maaliskuun puolivälissä. Tis-Jonnan rentouttava loma sai ikäviä käänteitä, kun maassa määrättiin ulkonaliikkumiskielto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day 6 🍻 ulkona liikkumiskielto mutta onneks hotlan terde on auki! Sirilimpsis ja hyvää sunnuntaita 🌞

A post shared by Jonna Paakkinen (@jonskibabe) on

Lue lisää: Saatat muistaa Temptation Island Suomen Jonnan, joka iski varatun Jannen -  nyt onni on säpäleinä "väkivaltaa, pettämistä, valehtelua!"

Tosi-tv-tähden hymy hyyti, kun hän kuuli, että hänen entinen poikaystävänsä vieraili Jonnan sukulaisen syntymäpäiväjuhlissa Suomessa. Heidät oli kutsuttu juhliin yhteisellä kutsulla, kun Jonna ja Janne vielä seurustelivat. Jonnan sukulainen ja Janne ovat ystäviä keskenään.

- Hän lähti sinne uuden naisystävänsä kanssa, kun mä oon Teneriffalla ja tietää etten pääse paikalle. Kuinka törkeitä ihmiset on? Jonna raivosi.

Lue lisää: Temptation Island Suomessa tyttöystäänvsä Tiaa ensi tilaisuuden tullen pettänyt janne juhli Lappenrannan yössä - jutustelua mysteeriblondin kanssa!

Jonna avautui asiasta instagram-tilillään sovelluksen tarinat-osiossa, jossa kertoi olevansa vihainen exällensä ja sukulaisillensa. 

- Plus oli kehdannut mennä mun äidille aamulla sen uuden naisen kanssa! Olen niin vihainen!

Jonna esti exänsä uuden heilan instagramissa, kun hän oli huomannut tämän omissa seuraajissaan. Tosi-tv-tähti ihmetteli tarinassaan, millainen ihminen lähtee seurustelukumppaninsa eksän sukujuhliin.

- Jos mulle sanoittaisi noin, niin sanoisin adios ja mene keskenäs, Jonna avautui.

Jonna lopetti tarinansa kertomalla, että Janne vietti sukujuhlien yön Lohjan sairaalassa uuden heilansa kanssa.  

- Että hyvät bileet ollu vissiin, Jonna päätti avautumisensa.

*Tekstissä on korjattu, ettei kyseessä ollut sukujuhlat vaan Jonnan sukulaisen syntymäpäiväjuhlat. Juttuun lisätty myös Jonnan sukulaisen ja Jannen olevan ystäviä.
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Tuomas Selänne, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!