Uutiset

Toni Nieminen katsoo positiivisena tulevaisuuteen sokkieron jälkeen: ”Aion viettää villin poikamieskesän!”

08.06.2020 07:18

Ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen, 45, otti äskettäin vastaan pestin Vihdissä sijaitsevan Puuhapark-teemapuiston huvipuistoisäntänä.

Toni on ollut kuluvan vuoden aikana uutisotsikoissa eritoten ihmissuhdesotkujensa vuoksi. Ensin Toni erosi alkuvuodesta vaimostaan Heidi Niemisestä. Hyvin pian sen jälkeen hän alkoi seurustella oululaisen seitsemän lapsen yksinhuoltajaäidin Anskun, 39, kanssa. Pari viikkoa sitten julkisuuteen kajahti jälleen uutispommi, kun Seiska paljasti, että Tonin salamasuhde Anskuun päättyi katkeraan eroon.

Lue myös: Riutunut ja rahaton Toni Nieminen avautuu erotuskastaan: Haudoin synkkiä ajatuksia!

Tonilla on vuosien saatossa ollut ongelmia myös ulosottoviraston kanssa. Kahden viime vuoden aikana ex-olympiasankarilta on karhuttu velkoja satojentuhansien eurojen edestä. Verojen lisäksi voudin listoille ovat päätyneet myös lasten elatusavut ja kaahailemisesta saadut ylinopeussakot.

Toni itse katsoo tulevaisuuteen kuitenkin jo nyt positiivisin miettein.

– Minulla on yhä työpaikka myös kiinteistönvälittäjänä. Saa nähdä, palaanko niihin hommiin sitten syksyllä.

Lue myös: Uusi työ ja koti! Toni Nieminen pakeni erotuskaansa Vihtiin: ”Olin henkisesti täysin rikki!”

 

Olen liian kiltti

Toni tähdentää, että juuri 45 vuotta täyttäneenä on sopiva hetki antaa aikaa itselleen ja miettiä, mitä loppuelämään haluaa tehdä.

– Voisi ajatella niinkin, että tämä pysähdys tuli minulle tarpeeseen. Olen aina asettanut muut edelleni, koska olen liian kiltti.

– Nyt aion viettää täällä huvipuistossa villin poikamieskesän! Täällä sitä on löytänyt taas sen sisäisen lapsensa, Toni pohtii.

Toni Nieminen viihtyy uudessa, liikunnallisessa työssään. – Sen olen päättänyt, että ainakin tämän kesän olen poikamies!
Toni Nieminen viihtyy uudessa, liikunnallisessa työssään. – Sen olen päättänyt, että ainakin tämän kesän olen poikamies!

 

Teksti:Kai Merilä
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!