Riutunut ja rahaton Toni Nieminen avautuu erotuskastaan: Haudoin synkkiä ajatuksia!

Uutiset | 04.06.2020 06:01

Takavuosien menestynyt mäkihyppääjä ja olympiasankari Toni Nieminen, 45, on ollut kuluvan vuoden aikana uutisotsikoissa eritoten ihmissuhdesotkujensa vuoksi. Ensin Toni erosi alkuvuodesta vaimostaan Heidi Niemisestä. Hyvin pian sen jälkeen hän alkoi seurustella oululaisen seitsemän lapsen yksinhuoltajaäidin Anskun, 39, kanssa. Pari viikkoa sitten julkisuuteen kajahti jälleen uutispommi, kun Seiska paljasti, että Tonin salamasuhde Anskuun päättyi katkeraan eroon.

Toni erosi toukokuussa oululaisesta yh-äidistä Anskusta. – Olin jo varma, että olemme loppuelämämme yhdessä. Erojärkytys oli valtava.
Toni erosi toukokuussa oululaisesta yh-äidistä Anskusta. – Olin jo varma, että olemme loppuelämämme yhdessä. Erojärkytys oli valtava.

 

Lue myös: Eropommi ja raskaussokki! Toni Nieminen muutti pois seitsemän lapsen yksinhuoltajaäidin luota!

Seiska tapasi riutuneen oloisen mäkikotkan Puuhaparkissa, jossa Tonin pesti huvipuistoisäntänä alkaa 13. kesäkuuta.

– Kyllä tämä työ ja muutto Oulusta uusiin maisemiin tuli pelastuksena. Olen ollut ihan romuna, erokriisissä näkyvästi laihtunut Nieminen aloittaa tilityksensä.

Toni asui vielä kuukausi sitten Anskun kanssa tämän rivitaloasunnossa Oulussa. Hänellä on entisistä liitoistaan kaikkiaan neljä lasta ja Anskulla puolestaan seitsemän.

Toukokuun puolen välin tienoilla mäkikotka pakkasi yllättäen kamppeensa ja muutti Oulusta yli 120 kilometrin päähän Kemiin. Majapaikka järjestyi ystävän nurkista isosta valkoisesta tiilitalosta.

– Erojärkytys oli sanoin kuvaamaton. Ja yhtäkkiä ympärillä hiljeni, elämältä putosi pohja.

 

Lue myös: Toista kertaa lyhyen ajan sisällä eronnut Toni Nieminen tilittää kivuliaasta elämäntilanteestaan: "Sattuu enemmän kuin koskaan"

Pohjois-Suomessa ollessaan Toni koki, että seinät alkavat kaatua päälle.

– Perheeni, läheiseni ja ystäväni asuvat Etelä-Suomessa, joten koin jääneeni ihan yksin. Mieleen alkoi tulla vain synkkiä ajatuksia. Yhdessä vaiheessa tuntui jo siltä, että tästä tuskasta ei näytä olevan enää ulospääsyä.

Vuonna 2015 Toni avioitui Heidi Niemisen kanssa. Heillä on kaksi yhteistä lasta.
Vuonna 2015 Toni avioitui Heidi Niemisen kanssa. Heillä on kaksi yhteistä lasta.

 

Lue myös: Kotoaan pois lähteneen Toni Niemisen kriisi syvenee – vippasi rahapulassa kavereiltaan!

Verovelat niskassa

Tonilla on vuosien saatossa ollut ongelmia myös ulosottoviraston kanssa. Kahden viime vuoden aikana ex-olympiasankarilta on karhuttu velkoja satojentuhansien eurojen edestä. Verojen lisäksi voudin listoille ovat päätyneet myös lasten elatusavut ja kaahailemisesta saadut ylinopeussakot.

Lue lisää Tonin erotuskasta ja uudesta työstä torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Kai Merilä
Kuvat:Atte Kajova ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!