fbq
Uutiset
21.10.2017 10:12
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Pasi Murto
Tomi Metsäketo
Tomi Metsäketo ulos Tähdet, tähdet -ohjelmasta! Kourintakohu kävi kalliiksi
Uutiset
21.10.2017 10:12
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Pasi Murto

Laulaja Tomi Metsäketo joutuu ulos MTV:n Tähdet, tähdet -ohjelmassa. Seiskan saamien tietojen mukaan tuotantoyhtiö ja MTV ovat päättäneet, että Metsäketo ei jatka enää ohjelmassa.

MTV tiedotti asiasta lauantaina hieman ennen puoltapäivää, Seiskan uutisen julkitulon jälkeen.

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo kommentoi MTV:n tiedotteessa.

– Nyt keskitymme koko perheen viihdeohjelman tekoon ja sunnuntain livelähetyksessä jatkaa Tomi Metsäkedon poisjäännin myötä yhdeksän tähtilaulajaa, Karvo sanoi.

MTV tiedotti myös, että sunnuntaina 29. lokakuuta esitettävän jakson äänestyksessä putoaa kolmen sijaan kaksi artistia.

Seiska uutisoi torstaina (19.10.), että Tomi on käyttäytynyt sopimattomasti useita naisia kohtaan. Facebookista löytyy suljettu keskusteluryhmä, jossa useat naiset jakavat kokemuksiaan laulajan tökeröstä käyttäytymisestä.

Lue aiheesta lisää alla.

Lue myös: Järkyttyneiden naisten rajut tilitykset Tomi Metsäkedosta: Tähdet, tähdet -laulaja kouri, vaati seksiä ja solvasi!

Lue myös: Tomi Metsäketo lähestyi vantaalaisnaista suoralla seksiehdotuksella – sai pakit ja raivostui täysin: Hän jankutti, että olen tyhmä ämmä!

Lue myös: Tomi Metsäketo avautuu Facebookissa kourimiskohusta - selitykset poikivat vihaisen kommenttivyöryn: ""Tiedät hyvin, mitä olet tehnyt!"

Lue myös: Kourintakohussa rypevä Tomi Metsäketo jatkaa avautumistaan: pyytää nyt anteeksi - vertaa saamaansa kritiikkiä vihapuheeseen!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »