fbq
Uutiset
21.10.2017 12:19
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan toimitus
Tomi Metsäketo
Tomi Metsäkedolta raju tilitys Tähdet, tähdet -potkuista: anelee anteeksiantoa kourintakohusta - avautuu liiallisesta juhlimisestaan!
Uutiset
21.10.2017 12:19
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska uutisoi aikaisemmin tänään, että MTV päätti poistaa Tomi Metsäkedon Tähdet, tähdet -kilpailusta.

JUURI NYT: Tomi Metsäketo ulos Tähdet, tähdet -ohjelmasta! Kourintakohu kävi kalliiksi

Tomi päätti avautua tilanteestaan hetki sitten lähettämässään tiedotteessa.

Olen saanut tiedon siitä, että MTV on sulkenut minut pois Tähdet, tähdet -TV-ohjelmasta. Otan tiedon vastaan surullisin mielin, sillä olen nauttinut ohjelman teosta, ja koko sen tekijäryhmä on muodostunut minulle läheiseksi ja tärkeäksi. Luonnollisesti tyydyn TV-kanavan päätökseen ja kiitän samalla kaikkia minua ohjelmassa äänestäneitä katsojia ohjelman aikana saadusta kannustavasta palautteesta, Tomi kertoi tiedotteessaan.

Viime päivien julkisuus minua kohtaan on ollut varsin runsasta. Se on ollut minulle monilta osin ansaittua mutta monilta osin myös ansaitsematonta. Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään. Samalla kuitenkin toivon suhteellisuudentajua erityisesti netissä käytävään keskusteluun.

Tomin mukaan hän on tehnyt kovasti töitä parin viime vuoden aikana, ja hänen elämässään tapahtuneet asiat ovat saaneet hänet ajautumaan raiteiltaan.

Olen työskennellyt parin viime vuoden ajan kovalla tahdilla konserttien ja muiden produktioiden parissa. Samaan ajanjaksoon on osunut isäni kuolema, joka oli minulle raskas asia. En ole siitä vieläkään selvinnyt. Lisäksi olen ollut pitkään poikamies ja hakenut uutta naisseuraa, joskus turhankin kärkkäästi ja liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla. Kun tähän kaikkeen liittää välillä käsistäni karanneen liiallisen juhlimiseni, on soppa ollut valmis. Tuota karvasta keittoa joudun nyt ansaitusti maistamaan. Minun olisi pitänyt jo kauan aikaa sitten osata havaita stressini ja vauhtisokeuteni oireet. Viime päivinä saamani runsas julkisuus on minut nyt kuitenkin pysäyttänyt ja olen nähnyt typerän käytökseni uusin silmin.

Laulaja haluaa vielä pyytää anteeksi ihmisiltä, joita hän on käytöksellään loukannut.

Haluan vielä kertaalleen pyytää julkisesti anteeksi epäsopimatonta käytöstäni. En sitä puolustele hetkeäkään ja jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon. Haluan olla jatkossakin artisti, joka voi avoimin ja rehellisin silmin katsoa yleisöään ja jota yleisö voi katsoa ammattitaitoa arvostaen.

Kokoan ajatuksiani muutaman seuraavan viikon ajan. Keskityn myös työhöni ja oman elämäni tasapainottamiseen, jossa tärkeänä tukenani ovat läheiseni ja monet rakkaat ystäväni. Uskon lisäksi siihen, että ihminen pystyy muuttumaan. Omalta osaltani muutos on jo alkanut. Aloitan nyt elämässäni uuden taipaleen ja toivon, että kanssaihmiset ja media voisivat minua tässä tukea.

Lue lisää Tomin kourintakohusta:

Lue myös: Järkyttyneiden naisten rajut tilitykset Tomi Metsäkedosta: Tähdet, tähdet -laulaja kouri, vaati seksiä ja solvasi!

Lue myös: Tomi Metsäketo lähestyi vantaalaisnaista suoralla seksiehdotuksella – sai pakit ja raivostui täysin: Hän jankutti, että olen tyhmä ämmä!

Lue myös: Tomi Metsäketo avautuu Facebookissa kourimiskohusta - selitykset poikivat vihaisen kommenttivyöryn: ""Tiedät hyvin, mitä olet tehnyt!"

Lue myös: Kourintakohussa rypevä Tomi Metsäketo jatkaa avautumistaan: pyytää nyt anteeksi - vertaa saamaansa kritiikkiä vihapuheeseen!

Lue myös: Mariannen karu paljastus kourintakohussa rypevästä Tomi Metsäkedosta - haukkui lapsia vahingonlaukauksiksi: Kaikkien hyvä tietää, mikä Metsäketo on miehiään!