Katso videot!

Temptation Islandin aikuisviihdetaiteilija Milja rakastui vanhempaan mieheen ja teki abortin: ”Suurin haaveeni on olla äiti”

Uutiset | 16.05.2018 20:04

Temptation Island Suomi -ohjelmasta julkisuuteen noussut aikuisviihdetaiteilija Milja Bee kertoo tuoreessa videoblogissaan, kuinka mustasukkaisuus on vaikuttanut hänen ihmissuhteisiinsa. 

Lue lisää: Näin Temptation Island Suomen strippari-Milja yhdistää aikuisviihteen ja parisuhteen: ”Kumppanit ei aina halua tietää ihan kaikkea!”

Kuten moni muukin, ensimmäisen rakkautensa Milja tapasi jo teini-ikäisenä. Neljä vuotta myöhemmin suhde kariutui, ja se oli nuoren naisen mielestä parasta, mitä hänelle oli tapahtunut. 

- Ei mennyt kauaakaan, kun tapasin uuden rakkauden. Monien mutkien kautta muutimme yhteen, ja siitä se kaikki paha oikeastaan alkoikin. Meillä oli hyviä päiviä ja huonojakin, kuten kaikissa parisuhteissa. 

Suhde otti suunnan huonompaan, kun Milja tuli raskaaksi. Siitä huolimatta molemmat halusivat pitää lapsen, ainakin aluksi.

- Ajattelimme, että rakennamme ihanan tulevaisuuden. Hän oli minua paljon vanhempi, ja hänellä oli taustalla jo monia lapsia. Koko astelma oli aika erikoinen jo alusta saakka. Läheisenikin yrittivät herätellä minua siihen mitä olin tekemässä. 

"Tiedän, että voisin olla hyvä äiti"

Lopulta Milja päätyi raskauden keskeytykseen. Valinta oli vaikea, sillä yksi Miljan suurimmista haaveista on tulevaisuudessa olla äiti. 

- Tällainen pilvilinnoissa eläjä ei aina osaa ajatella niin fiksusti jokaisesta asiasta. Kerran sitten kylpyammeessa maatessani sen tajusin… Että mitä olen tekemässä. Olen tekemässä tätä lasta tälle miehelle enkä itselleni. Sitten jouduin tekemään rankkaakin rankemman raskauden keskeytyksen. Suurin haaveeni on olla äiti ja tiedän, että voisin olla hyvä äiti. 

Katso video ja kuuntele Miljan ajatuksia vaikeasta aiheesta. 


 

 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:ari lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!