fbq
Uutiset
25.05.2020 16:22
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
Jöbis
Temptation Island Suomesta tuttu Jöbis on raskaana - erosi Juho-exästään iltanuotiolla reilu vuosi sitten: "Ei ollut suunniteltu raskaus!"
Uutiset
25.05.2020 16:22
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Jenina "Jöbis" Vornanen ja Juho olivat yksi Temptation Island Suomen viidennen kauden pariskunnista keväällä 2019.

Parin suhde päättyi viimeisellä iltanuotiolla, kun Jöbis sai tarpeeksi Juhon sekoiluista saarella. Juho päätyi kolme viikkoa kestäneissä kuvauksissa harrastamaan seksiä useita kertoja sinkku-Fannyn kanssa, mutta sen lisäksi hän ehti harrastaa seksiä myös kahden muun sinkkunaisen Sallan ja Taru-Tiinan kanssa. Ensin mainitun kanssa Juho päätyi yhdyntään, jälkimmäinen puolestaan tyydytti Juhon himot käsipelillä.

Juho sai myös muutaman raivokohtauksen saarella, mikä säikäytti osaa katsojista.

-  No siis, oltiin Fannin kans kaksnelosilla. Sit tota oli ihan kivaa aktiviteettia päivällä. Illalla mentiin meidän villaan, siinä oli dinnerit sun muut. Siinä sitten ryypiskeltiin illalla ja oli aika läheistä touhua se koko ilta. Sit se jatku aika samaa rataan ja päädyttiin sänkyyn, Juho sanoi Jöbikselle viimeisellä iltanuotiolla, joka päätti pariskunnan yhteisen taipaleen.

Sarjan jälkeen sekä Jöbis että Juho ovat löytäneet rinnalleen uuden rakkaan. Juho alkoi ohjelman kuvausten jälkeen seurustella samalla kaudella sinkkuna olleen Venlan kanssa ja pariskunta muutti vuosi sitten avoliittoon.

Lue lisää: Temptation Island Suomessa suhteensa ryssinyt Juho löysi uuden rakkauden – avoliitto toisen TIS-kaunottaren kanssa: ”Muutettiin yhteen vappuna”

 

Vauva tulossa

Viime aikoina Seiskalle on sadellut vinkkejä siitä, että Jöbis odottaa lasta. Seiska tavoitti Jöbiksen, joka vahvistaa raskausuutisen.

- Kyllä se pitää paikkansa. Tässä vaiheessa uskallan kertoa julkisesti, että olen raskaana ja laskettu aika on syksyllä, Jöbis paljastaa Seiskalle.

Hän paljastaa myös muuttaneensa yhteen poikaystävänsä kanssa.

- Olemme olleet yli vuoden yhdessä ja asumme yhdessä. Mies haluaa pysytellä poissa julkisuudesta.

Lue lisää: Onko tässä uusi Temptation Island Suomi -suhde? Jöbis julkaisi pusuttelukuvia Paavon kanssa – fanit raivostuivat!

Hänen mukaan kyseessä ei ollut suunniteltu raskaus.

- Sanottiin vaan, että jos tulen raskaaksi, niin sitten se tapahtuu. Ja näinhän sitten tässä kävi, että tulin raskaaksi ja odotamme innolla, että pienokainen syntyy sitten syksyllä.

Jöbis paljastaa myös vauvan sukupuolen Seiskalle.

- Selvisi, että meille tulee pieni poikavauva!

"En halua naimisiin"

Naisen mukaan naimisiinmeno tai kihlaantuminen eivät ole vielä ajankohtaisia.

- Vanhempani ovat eronneet, ja tuntuu että jos menee naimisiin niin se eroprosessi on niin paljon vaikeampi. Naimisiinmeno ei ole minun juttuni.

Lue lisää: Temptation Island Suomessa törkeyden huippu – Juho joutuu Sami Kurosen grillauksen kohteeksi: ”Kerrotko Jöbikselle miten sun ja Fannin…”

Raskauden myötä Jöbiksen elämä on muuttunut. Hän sanoo lopettaneensa alkoholin juomisen aikoja sitten, jo ennen raskautta. Myös muut elämäntapamuutokset ovat olleet ajankohtaisia raskauden myötä.

- Lopetin tupakoinnin kokonaan, iloinen Jöbis paljastaa puhelimitse.

Hankala raskaus

Raskaus on välillä ollut hankalaa Jöbikselle.

- Turvottaa paljon ja ärsyttää, etten mahdu noihin kivoihin kesävaatteisiin. Kai ne voi kaivaa kaapista sitten ensi vuonna!

- Tämä raskaana oleminen ei ole ihan minun juttuni. Toiset sanovat, että he nauttivat raskaudesta, mutta minusta olisi mukavaa, jos se vauva syntyisi jo, Jöbis naurahtaa.

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »