Hyppää pääsisältöön
Jenina eli Jöbis

Temptation Island Suomessa törkeyden huippu – Juho joutuu Sami Kurosen grillauksen kohteeksi: ”Kerrotko Jöbikselle miten sun ja Fannin…”

Temptation Island Suomessa on jo ensimmäisestä jaksosta alkaen seurattu Juhon ja sinkku-Fannin suhteen etenemistä viattomista suudelmista aina seksin harrastamiseen ja tunteiden muodostumiseen. Tilanne on siinä mielessä mielenkiintoinen, ettei Fanni ole todellisuudessa ollut laisinkaan kiinnostunut Juhosta. 

- Olen ennenkin harrastanut seksiä kaveripohjalta, Fanni kertoi muutama jakso sitten. 

Keskiviikon jaksossa nähdään kuinka Juhon ja Fannin viimeiset, yön yli kestävät treffit etenivät. Ketään tuskin yllättää, että pari innostui Temppari-termein kutomaan lippistä, mikä taas selkokielellä tarkoittaa seksiä.

juho

Seuraavana aamuna Fanni hyvästelee Juhon, joka illalla kohtaa tyttöystävänsä Jeninan ensimmäistä kertaa kolmeen viikkoon. Kohtaaminen on suorastaan jäätävä, eikä pariskunta edes halaa toisiaan. Juho kun on edellisenä yönä vielä harrastanut seksiä vieraan naisen kanssa. 

Lue lisää: Temptation Island Suomi ja yliyön treffit! Rakkaudentunnustus ja kylmää kyytiä Juholle: "Olen ennenkin harrastanut seksiä kaveripohjalta!"

temptation island suomi sami kuronen

Kutkuttavan iltanuotion juontaa Sami Kuronen, joka päättää kesken kaiken kaataa vettä myllyyn. 

Kerrotko Jöbikselle miten sun ja Fannin 24h-treffit meni?

- No siis, oltiin Fannin kans kaksnelosilla. Sit tota oli ihan kivaa aktiviteettia päivällä. Illalla mentiin meidän villaan, siinä oli dinnerit sun muut. Siinä sitten ryypiskeltiin illalla ja oli aika läheistä touhua se koko ilta. Sit se jatku aika saman rataan ja päädyttiin sänkyyn, Juho saa sanottua pää kumarassa. 

- Ihan suoraan sanottuna mua ei kiinnosta, en olisi halunnut kuulla, Jöbis sanoo. 

Lähteekö pariskunta saarelta yhdessä vai erikseen? Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin. 

KATSO MYÖS TIS-JENNAN ILTAROVION UUSIN JAKSO – VIERAINA VILMA JA JUUSO! 


 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
nelonen media

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!