fbq
Uutiset
22.02.2019 16:15
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Nelonen Media
Temptation Island Suomen Tonilla on kontollaan vakavahko huumausainerikos.
Temptation Island -Tonilla rötöstausta! Tuomio huumerikoksesta, piti hallussaan 60 ekstaasitablettia - oli ehdonalaisessa sarjan kuvauksissa!
Uutiset
22.02.2019 16:15
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Nelonen Media

Helsingin käräjäoikeuden asiakirjoista käy ilmi, että Temptation Island Suomen Tonilla eli Toni Varpelaidella, 22, on kontollaan kaksi vakavaa rikosta. 

- Minulla on rikostaustaa, mutta se on menneisyyttä. Tärkeintä on se, mitä ihminen on nyt, Toni kertoi Seiskalle ohjelman pressitilaisuudessa.

Lue myös: Uhkea Meiju tekee paluun Temptation Islandiin: näin kuumalta hän näytti viime kerralla - tältä hän näyttää nyt!

Lue myös: TIS-Jenna meni naimisiin BB -rakkaansa kanssa – onni kesti vain kaksi kuukautta: ”Sain tietää paljon asioita, jotka oli tapahtunu ennen häitä”

Rattijuopumus

Käräjäoikeuden papereista selviää, että Toni joutui virkavallan kanssa tekemisiin vuoden 2015 heinäkuussa.

Poliisipartio kiinnitti huomiota hänen ajamiseensa Helsingissä, Itä-Pasilassa. Puhallutuskoe paljasti, että Tonilla oli ollut ajossa vajaat 0,79 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa.  Se tarkoittaa, että Toni puhalsi yli 1,2 promillen lukemat. Kyseessä oli törkeä rattijuopumus.

Tuomioistuimessa Toni myönsi rikoksen, kuten myös sen, että hän ajoi autoa kortitta. Oikeus tuomitsi hänet 50 päivän ehdolliseen vankeusrangaistukseen, ja noin vuoden mittaiseen ajokieltoon.

Ehdonalaisesta Toni vapautui kesäkuussa 2017. 

Toni / Nelonen pressi

Huumejuttu

Vuoden 2018 tammikuussa, eli runsas vuosi sitten, Tonin rikosreksteri karttui jälleen - tällä kertaa niin sanotulla h-merkinnällä.

Käräjäoikeuden tuomion mukaan Toni oli toisen vastaajan kanssa pitänyt hallussaan noin 60 kappaletta ekstaasitabletteja (MDMA-huume). Tapahtumat sijoittuvat vuoteen 2016.

Kyseessä eivät olleet pelkästään omaan käyttöön tarkoitetut huumausaineet, vaan kaksikko oli myynyt niitä eteenpäin. Tämänkin syytteen Toni myönsi oikeudessa.

Rangaistukseksi oikeus langetti 60 päivää ehdollista vankeutta. Ehdonalaisen koeaika päättyy tämän vuoden marraskuussa.

Lue tästä, mitä koeaika tarkoittaa ehdonalaisessa tuomiossa (Laki24).

Temptation Island Suomen kuvausten aikaan ehdonalainen oli siis vielä voimassa, eli Toni suoritti tuolloin tuomiotaan huumausainerikoksesta.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »