fbq
Telkkari
25.03.2019 21:03
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Tuomas Selänne
TIS-Jonna
TIS-Jonna iski varatun Jannen Temptation Islandissa – stalkkaa Jannen ex-tyttöystävää somessa: ”Hän esti minut kaikkialla” – turvautuu erikoiseen kikkaan!
Telkkari
25.03.2019 21:03
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Tuomas Selänne

Temptation Island Suomessa varatun Jannen iskenyt Jonna haluaa seurata nykyisen poikaystävänsä ex-tyttöystävän elämää keinolla millä hyvänsä.

Seiskan videobloggaaja, Temptation Island Suomen sinkkukaunotar Jenna kutsui TIS-Iltarovio-videobloginsa vieraaksi saaren toisen sinkun – nykyisin ex-sinkun Jonnan. Jonna löysi yhteyden varatun Jannen kanssa, joka poistui Temptation Islandista melko pian hänen silloisen tyttöystävänsä Tian romahdettua täysin.

Nyt Janne ja Jonna seurustelevat.

Lue myös: Temptation Island Suomi: Janne erosi Tiasta ja seurustelee Jonnan kanssa: ”Olemme tosi onnellisia” 

- Minun ja Tian välit eivät ole kovin lämpimät. Hän on estänyt minut joka paikassa. Tia on estänyt myös parhaan kaverini Paulan, etten voi kyylätä häntä, Jonna kertoo.

Jenna haluaa tietää, turvautuuko Jonna apukeinoihin päästäkseen seuraamaan Tian elämää sosiaalisen median välityksellä.

- Käytän Jannen käyttäjätunnuksia välillä, Jonna myöntää.

Lue myös: Sokkikäänne! Yksi pari jättää Temptation Island Suomen – dramaattinen iltanuotio saa Sami Kurosenkin vakavaksi: ”Hän on ihan tietoisesti toiminut” 

Jennalla on kuitenkin mehukkaampaa tietoa naisen toiminnasta, ja hän päätti kertoa sen kaikille.

- Jonnan koiralla on Instagram-tili. Koska Tia on estänyt Jonnan joka paikassa, joten hän käyttää koiransa profiilia muun muassa Tian kyttäämiseen, Jenna naureskeli.

- Mistä tiesit, että käytän Adan Instagram-tiliä? Jonna kysyi nolostuneena.

- Saatoit kertoa sen minulle kerran pienessä huppelissa. Halusin vain sinun kertovan sen nyt kaikille ääneen, Jenna totesi naureskellen.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »