Tauski syytti keikkaohareistaan Virpi Kätkää – ex-vaimon versio ihan toinen!

Uutiset | 13.01.2017 14:02

Seiska kertoi viime viikolla kohulaulaja Tauski Peltosen törkeistä keikkaohareista. Tauski jätti tapaninpäivänä tulematta julkkisravintoloitsija Santeri ”Santtu” Ahlgrenin Tuusulassa sijaitsevaan Pub Päämajaan – eikä edes viitsinyt ilmoittaa estymisestään.

TAUSTAA: Jääkylmät oharit tehnyt Tauski raivostutti julkkisravintoloitsijan!

Tauskin mukaan keikka estyi, koska lastensuojeluviranomaiset ilmestyivät hänen kotiovelleen tapaninpäivänä. Iskelmäveijarin ex-vaimon mukaan näin ei kuitenkaan ole.

- Tauski valehtelee. Lastensuojelu saapui vasta seuraavana päivänä ja kävi hänen luonaan silloin kahteen otteeseen, Virpi Kätkä lataa Seiskalle.

- Tiedän tämän, koska soitin itse viranomaiset paikalle.

Syyksi soittoon Virpi Kätkä kertoo huolen alaikäisestä jälkikasvustaan.

Rajuja väitteitä Tauskin tilasta

Tauskin tapaninpäivän ohareiden yhteydessä Santeri Ahlgren valitteli Seiskalle, ettei ollut saanut iskelmäveijariin mitään yhteyttä. Virpin mukaan tähän on looginen selitys. 

- Tauski on toisinaan sellaisessa kunnossa, että vain sihisee ja tappelee television uutistenlukijan kanssa, Virpi väittää.

Hän huokaa syvään mutta lisää heti perään:

- En ole Taunolle mistään katkera, koska hän ei voi itselleen mitään.

"Hän on Kummeli-hahmo"

Mikäli Virpin väitteet pitävät paikkansa, Tauski olisi siis valehdellut sekä Santeri Ahlgrenille, Seiskalle että Seiskan lukijoille.

- Valitettavasti joka toinen asia on valhetta, mitä sieltä Tauskin suusta tulee. Ongelma on se, että hän uskoo itsekin niitä juttujaan, Kätkä harmittelee.

- Minulle hän on jo vuosia ollut Kummeli-hahmo – miten hän voikin aina sössiä kaikki asiat niin hyvin?

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!