fbq
Uutiset
13.01.2017 14:30
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Raivostunut Tauski kiistää kaikki Virpi Kätkän väitteet.
Tauski tulistui Virpin väitteistä: En käytä alkoholia, ja jos käytän, se ei ole rikos!
Uutiset
13.01.2017 14:30
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Kohulaulaja Tauski Peltosen ja hänen ex-vaimonsa, CatCat-yhtyeestä tutun Virpi Kätkän riita saa entistä erikoisempia piirteitä.

Kuten kansalaiset jo varsin hyvin tietävät, tämänkertainen soppa sai alkunsa Tauskin tapaninpäivän keikkaohareista, jotka raivostuttivat julkkisravintoloitsija Santeri Ahlgrenin.

Sitten Tauski latasi tiskiin hurjan selityksen hänen kotiinsa ilmestyneistä lastenviranomaisista, minkä Virpi ampui myöhemmin alas väittämällä viranomaisten saapuneen iskelmäveijarin pakeille vasta paljon myöhemmin.

Seiska tavoitti Tauskin, joka pöyristyi pahemman kerran kuulemastaan. Herra Peltonen kiistää kaikki väitteet ja syyttää Virpiä vainoamisesta.

- Väitteet ovat täysin perättömiä. Kiistän kaiken, Tauski painottaa.

- Virpi Kätkä tietää elämästäni asioita vain avioliittomme ajalta eikä mitään sen jälkeen. En ole ollut hänen kanssaan missään tekemisissä.

Virpillä ja Tauskilla on lieviä näkemyseroja.

Virpin mukaan Tauski ei ole aina selvin päin.

- Tauski on toisinaan sellaisessa kunnossa, että vain sihisee ja tappelee television uutistenlukijan kanssa, Virpi sanoi.

Tauskilla on sanansa sanottavana väitetyn alkoholinkäytön suhteen.

- En käytä lainkaan alkoholia. Ja jos käytän, se ei ole kriminalisoitua – hörppään korkeintaan pari kertaa vuodessa vaaleanpunaista kuohuvaa. Joten nyt nämä kännipuheet saavat nyt jäädä lopullisesti!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »