Yllätyskäänne! Rosanna Kulju lähti meditoimaan Italiaan koronakriisistä huolimatta: "Elämän on jatkuttava"

Uutiset | 02.11.2020 16:01

Somevaikuttaja ja entinen Miss Helsinki Rosanna Kulju, 29, vaihtoi Suomen syyssäät Italian lämpöön. Rosanna paljasti lähteneensä kahdeksi viikoksi ystävänsä luokse Italiaan. Tavoitteena hänellä on meditoida, tehdä töitä ja keskittyä omaan hyvinvointiin.

Rosanna onkin jo julkaissut Instagramin video-osiossa pätkiä, joissa hän lenkkeilee upeissa vuoristomaisemissa.

- Mä olen tullut kahdeksi viikoksi ystäväni luokse Italiaan. Oon tapahtuma-ajan yrittäjä ja tämä vuosi on ollut vähintäänkin kurja keikkojen osalta kaikkien peruuntumisien takia. On pakko katsoa eteenpäin ja miettiä miten tapahtumia voidaan jatkossa järjestää uuden normaalin mukaan, elämän on jatkuttava, missikaunotar kirjoittaa Instagram-tilillään.

Lue myös: Missikaunotar Rosanna Kulju poistaa huulitäytteensä - haluaa oman hymynsä takaisin: "Jännittää, miltäköhän näytän!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROSANNA • GRLGANG PODCASTER • (@rosannakulju) on

Rosanna kertoo tiedostavansa koronan tuomat vaikutukset ja aikookin noudattaa suosituksia ja sääntöjä tarkasti.

Tiedostan, että matkustaminen nyt on kyseenalaista. Täällä olen tosiaan ystäväni kanssa kaksistaan hänen asunollaan vuoristossa, suunnitellaan ensi vuoden tulevia työkeikkoja Monacoon ja ihmiskontaktit on aika nollassa verrattuna mitä ne olisi mulla Suomessa. Maskipakko on joka paikassa ja muutenkin noudatan kaikkia annettuja sääntöjä parhaani mukaan, hän kirjoittaa.

Kun palaan Suomeen niin noudatan Suomen sääntöjä miten kuuluu toimia reissun jälkeen, tottakai koronatestiin heti ensimmäisenä. Vietän mun kaksi viikkoa täällä meditoiden, töitä tehden ja koitan rauhoittua itseeni.

Lue myös: Salamaero! Niko Ranta-ahon ja Rosanna Kuljun suhde päättyi yllättäen!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!