fbq
Uutiset
24.11.2020 16:15
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto
Sedu Koskinen
Nyt riitti naljailu megabileistä - Sedu Koskinen teki rikosilmoituksen kunnianloukkauksista!
Uutiset
24.11.2020 16:15
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto

Legendaarinen ravintolamoguli Seppo ”Sedu” Koskinen, 63, on herättänyt viime aikoina julkisuudessa huomiota aikomuksellaan järjestää suuret juhlat Helsingissä itsenäisyyspäivän aattona.

Sosiaalisessa mediassakin kiertäneen tapahtumakutsun mukaan juhliin pääsee osallistumaan 200 euron arvoisella illalliskortilla. Koskinen on sosiaalisessa mediassa korostanut, että Zedulin Come Back Juhlat -niminen tapahtuma on yksityistilaisuus, jolloin viranomaisten määräykset eivät koske sitä.

Tapahtuma on kuitenkin herättänyt parranpärinää, sillä Uudellamaalla sisätiloissa järjestettävien yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten enimmäishenkilömäärä on päätetty rajoittaa 20 henkeen. Yli kymmenen hengen yksityistilaisuuksia ei puolestaan suositella järjestämään toistaiseksi lainkaan.

Koskinen on puolustanut juhlansa järjestämistä sosiaalisessa mediassa, mutta hän on saanut osakseen myös suuren määrän naljailua ja keskustelu aiheen ympärille on levinnyt laajalle.

Lue myös: Kuumat kuvat julki! Näin Sedu Koskinen ja kiinteistökaunotar Sari Hämäläinen kuhertelivat avoimesti!

Sedu Koskinen vahvisti tiistaina Seiskalle, että hänen mittansa on tullut täyteen kahden keskusteluun osallistuneen henkilön kohdalla törkeiden kommenttien takia. Hän on tehnyt rikosilmoitukset kunnianloukkauksista.

– Olen laatinut lakimieheni kanssa asiasta rikosilmoituksen ja se on jätetty tänään tiistaina Sisä-Suomen poliisilaitokselle. Sieltä tuli myös vahvistus, että rikosilmoitus on mennyt perille. Asianajajani ja minun mielestäni tässä ylitetään helposti kunnianloukkauksen kriteerit, Koskinen kertoi Seiskalle. 

– Toimitimme myös kuvakaappaukset keskustelusta todistusaineistoina. Nyt sitten odotetaan, että homma lähtee etenemään. Haen asiassa vahingonkorvauksia ja rangaistusta, Sedu kertoo Seiskalle.

JUHLAT YSTÄVILLE

Sedu kertoo järjestävänsä juhlat ystävilleen 30-vuotisen yrittäjäuransa kunniaksi. Juhlien paikkana on Helsingissä suosittu juhlatila. 

– Juhlat ovat tarkoitettu ainoastaan ystävilleni. Kyseessä on yksityistilaisuus eikä mikään yleinen yleisötapahtuma. Viranomaisten koronarajoitukset eivät koske yksityisjuhlia, vaan yleisötapahtumia. Juhlissa toimitaan koronarajoitusten mukaisesti. Ovella jaetaan maskeja juhlijoille ja juhlissa huomioidaan turvavälit. Myös käsidesiä on paikan päällä monessa pisteessä. Jokaiselta juhliin saapuvalta mitataan kuume. Kaikki työntekijät juhlissa ovat vanhoja työntekijöitäni, eli raudankovia ravintola-alan ammattilaisia. Olen ottanut tilaisuutta varten myös vakuutuksen, Koskinen sanoo. 

Lue myös: Sedu Koskiselta auttava käsi! Andy McCoy poistui lonkeron ja yökerhogurun kanssa Onni Sarmasteen kohubileistä – kuva!

– Juhlat tullaan pitämään tämän hetken määräysten mukaisesti. Tili, minne maksun voi suorittaa, on lahjatili. Mielestäni tämä on verrattavissa aivan suoraan esimerkiksi merkkipäivään, missä on lahjatili päivän sankarille. Eikös tämä sitten tarkoita sitä, ettei merkkipäiviäkään enää voi pitää tai lahjatiliä sankarille? Sedu ihmettelee Seiskalle.