fbq
Uutiset
25.11.2020 18:11
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Andres Teiss
Sedu Koskinen
Mitä ihmettä? Sedu Koskinen julkaisee oman biisin - "Tauski tekee minusta tähden!"
Uutiset
25.11.2020 18:11
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Andres Teiss

Ravintolamoguli Seppo ”Sedu” Koskinen, 63, ei enää tyydy esittämään vain muiden lauluja karaokeravintoloissa vieraillessaan, vaan Sedulla on nyt työn alla aivan ikioma biisi.

Sedu menee tällä viikolla studioon äänittämään oman kappaleensa, jonka on säveltänyt ja sanoittanut junttidiskon ja iskelmän legenda Tauski. Minä muistan sinut aina -kappale on tehty varta vasten Sedulle ja legendaarinen ravintolamoguli on biisistä ylpeä eikä suotta. 

– Kappale on hyvän ystäväni Tauskin käsialaa. Se alkaa kuin mikä tahansa rakkausballadi ja muuttuu matkalla bailubiisiksi. Jos se pitää pukea sanoiksi, kappale on mielestäni kaunis ja menevä. Hittiainesta, ja siinä on hyvää fiilistä. Tauski tekee minusta laulajatähden, Sedu paljastaa.

Lue lisää: Nyt riitti naljailu megabileistä - Sedu Koskinen teki rikosilmoituksen kunnianloukkauksista!

Festarit saavat odottaa

Monia festareita ja keikkoja itse aikoinaan myös järjestänyt Sedu naurahtaa keikkakyselyiden perään. 

– Kappaleen ensiesitys on Zedulin Come Back -juhlissa. Juhlin samalla 30-vuotista yrittäjätaivaltani ystävieni kanssa. 

– Tekeillä on myös toinen kappale, mutta mennään tässä nyt rauhallisesti eteenpäin. Festarit ja keikkalavat saavat vielä odottaa, hyväntuulinen Sedu naurahtaa.

Lue myös: Viikon Kääk!-juorut: Andy McCoy esiintyi lähes tyhjässä Sedu Koskisen ravintolassa – uhkasi motata kuvaajaa kuonoon!

Sedun lauludebyytistä uutisoi ensimmäisenä Hymy

Sedu lauloi lokakuussa Andy McCoyn kanssa karaokea Aino ja Onni -ravintolassaan Tallinnassa.
Sedu (oik.) lauloi lokakuussa Andy McCoyn kanssa karaokea Aino ja Onni -ravintolassaan Tallinnassa.

Kohujuhlat tekeillä

Paljon puhetta aikaiseksi saaneet Zedulin Come Back -juhlat juhlitaan Helsingissä 5. joulukuuta eli itsenäisyyspäivän aattona. Näillä näkymin ne järjestetään valtion rajoitusten mukaisesti koronaturvallisuus huomioiden.

Seiskan saamien tietojen mukaan Sedun oman esityksen lisäksi paikalla juhlavieraita viihdyttämässä ovat myös Kwan-yhtyeestä tuttu Tidjan Ba, Suomen kenties kohutuin naisartisti Erika Vikman, Dingon kantava voima Neumann joka laulattaa vierailla Dingon klassikot, Suurlähettiläiden Jussu Pöyhönen sekä tietysti Sedun kappaleen takaa löytyvä Tauski.

Lue myös: Kuumat kuvat julki! Näin Sedu Koskinen ja kiinteistökaunotar Sari Hämäläinen kuhertelivat avoimesti!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »