Katso kuvat!

Tässä on Laura Voutilaisen uusi koti Espoossa! Paritalon puolikas Hovimuusikko-rakkaan läheltä – kuvat!

Uutiset | 04.02.2019 07:52

Seiska uutisoi viime viikolla, että laulaja Laura Voutilainen, 43, on muuttanut Espooseen ja hankkinut viime syksynä 86-neliöisen paritalon puolikkaan. Myynti-ilmoituksen mukaan asunnosta pyydettiin 298 000 euroa.

Lue myös: Oho, Laura Voutilainen muutti pois: osti paritalon puolikkaan 300 000 eurolla!

Kaksikerroksisen asunnon alakerrassa on makuuhuone, suuri keittiö ja olohuone. Yläkerrassa on askarteluhuone, vaatehuone, varasto ja sauna.

Talossa on myös pieni piha, jossa kelpaa kesällä kokkailla, sillä pihalle on muurattu grilli.

Laura osti uuden asuntonsa yksin. 86-neliöisessä asunnossa on kuitenkin tarpeen vaatiessa tilaa myös kumppanille.
Laura osti uuden asuntonsa yksin. 86-neliöisessä asunnossa on kuitenkin tarpeen vaatiessa tilaa myös kumppanille.

Ilkka asuu lähistöllä

Talo sijaitsee vain reilu viiden minuutin ajomatkan päässä radio Suomipopilla huumorikappaleita esittävän Hovimuusikko Ilkan asunnosta. Pariskunta on seurustellut jo reilusti yli kaksi vuotta. Suhteesta kerrottiin ensimmäisenä Seiskassa.

Lue myös: Järkyttyneet naapurit keskeyttivät Laura Voutilaisen ja Ilkka-rakkaan rajun riidan – ”Koko rappukäytävä raikui!”

Rakkaudessa on kuitenkin ollut ryppyjä. Lauraa ja Ilkkaa ei ole paljoa nähty yhdessä heidän riideltyään rajusti viime vuonna. Seiskan tietojen mukaan suhde kuitenkin jatkui yhteenotosta huolimatta.

Pohjapiirroksesta käy hyvin ilmi, millaisessa kämpässä Laura majailee. Myyntiilmoituksen mukaan yläkerran askarteluhuoneesta olisi mahdollista erottaa ylimääräinen makuuhuone.
Pohjapiirroksesta käy hyvin ilmi, millaisessa kämpässä Laura majailee. Myyntiilmoituksen mukaan yläkerran askarteluhuoneesta olisi mahdollista erottaa ylimääräinen makuuhuone.

Asui hirsilinnassa

Ennen vuoden 2017 joulukuuta Laura ei ollut koskaan asunut pääkaupunkiseudulla. Hän on kotoisin Jyväskylästä, mutta muutti perheensä kanssa 15-vuotiaana Hollolaan.

Vuonna 1998 hän meni naimisiin muusikko Juha Heikkilän kanssa. Pariskunta oli naimisissa 17 vuotta, kunnes hakivat avioeroa kesällä 2015. He olivat rakennuttaneet Heinolaan vuonna 2004 valmistuneen hulppean hirsilinnan. Upeassa, 244-neliöisessä linnassa oli jopa oma studio.

Lue myös: Laura Voutilainen sai myytyä hirsitalonsa: pyysi talosta aluksi 849 000 euroa – lopullinen hinta 472 000 euroa!

Eron jälkeen Laura jäi asumaan lukaaliin, ja Juha muutti pois.

Ex-parin kahden lapsen kasvettua aikuisiksi hirsilinnasta tuli liian iso Lauralle, ja se laitettiin myyntiin. Talo ei kuitenkaan mennyt kaupaksi hurjalla 849 000 euron hintapyynnöllä, joten hinta pudotettiin useaan otteeseen. Lopulta talo myytiin 472 000 eurolla.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan arkisto, Kari Pekonen ja KJR-rakenne
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!