fbq
Uutiset
31.01.2019 15:02
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan arkisto
Laura Voutilainen osti asunnon.
Oho, Laura Voutilainen muutti pois: osti paritalon puolikkaan 300 000 eurolla!
Uutiset
31.01.2019 15:02
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan arkisto

Laulaja Laura Voutilainen, 43, on kaikessa hiljaisuudessa muuttanut Espooseen. Lauran viime syksynä ostaman 86-neliöisen paritalon puolikkaan hintapyyntö oli myynti-ilmoituksen mukaan 298 000 euroa.

Lue myös: Laura Voutilainen ja hänen rakkaansa Hovimuusikko-Ilkka ajautuivat yölliseen kahakkaan! ”Laura huusi poliisia apuun!”

Laura asui aiemmin kerrostaloasunnossa Helsingin ydinkeskustan tuntumassa. Syyskuussa hänen ja radio Suomipopilla huumorikappaleita esittävän Hovimuusikko Ilkan raju riitely huolestutti muut asukkaat. Pariskunta on seurustellut jo reilusti yli kaksi vuotta.

Lue myös: Järkyttyneet naapurit keskeyttivät Laura Voutilaisen ja Ilkka-rakkaan rajun riidan – ”Koko rappukäytävä raikui!”

Jo ennen riitaa Laura oli herättänyt naapureissa ärtymystä järjestämällä kovaäänisiä juhlia.

– Laura pitää bileitä usein, ja jengi möykkää hänen kotonaan ja parvekkeellaan. Laulaja ei taida ymmärtää, että täällä on eri säännöt kuin maalla, naapurit manasivat Seiskalle viime keväänä.

Lue myös: Naapurisopu koetuksella: Laura Voutilaisen bilemöykkä häiritsee uuden kodin naapureita!

Lue lisää ja katso kuvat Lauran uudesta kodista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »