fbq
Uutiset
08.05.2018 08:24
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Uteliaat eivät häiritse Elastista.
Tässä kohukämpässä Elastinen asuu perheensä kanssa: merenrantalukaalin sotkut ja rakennusvirheet ovat enää muisto vain – kuva!
Uutiset
08.05.2018 08:24
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Räppäri Elastinen eli Kimmo Laiho, 37, asuu harvinaisen tunnetussa talossa. Suomen suosituimpiin kuuluvan sanansylkijän kodin rakentamista seurattiin suurennuslasilla viime vuonna nähdyssä MTV3:n Laurin talot -ohjelmassa.

Lue myös: Lauri Ylösen ja Elastisen tv-taloprojekti paisui isoksi oikeusriidaksi – yli 40 000 euron vahingot: ”Työn laatu ollut luokatonta!”

The Rasmuksen nokkamies Lauri Ylönen kunnostautui ohjelmassa talosuunnittelijana toteuttamalla kolmen julkkiskaverinsa rakennusprojektit. Yksi näistä oli Elastinen, jonka talon rakentamisessa riitti haasteita.

Seiska uutisoi viime keväänä, kuinka Ylösen suunnittelufirma Alvardag Oy ja virolainen aliurakoitsija olivat ajautuneet uutuuskodin tiimoilta rajuun riitaan.

Lue myös: Lauri Ylönen puolustautuu Elastisen talon rakennussotkussa: Meistä on tehty pahiksia!

Helsingin Karhusaaressa sijaitsevassa mustassa, laatikkomaisessa merenrantalukaalissa on 220 neliötä kahdessa kerroksessa.
Helsingin Karhusaaressa sijaitsevassa mustassa, laatikkomaisessa merenrantalukaalissa on 220 neliötä kahdessa kerroksessa.

Yksityisyyttä riittää

Laurin suunnittelufirmaa vastaan oli nostettu kanne maksamattomista laskuista. Laurin leiri puolestaan ei ollut lainkaan tyytyväinen virolaisfirman työn jälkeen, sillä osa Elastisen kodin seinistä oli vinossa ja talossa oli myös romahdusvaara. Virolaiset eivät myöskään pysyneet aikataulussa.

Lue myös: Lauri Ylönen talosotkun seurauksista: Tällaiset välit minulla ja Elastisella nykyään on!

Ilmeisesti nyt kaikki on kuitenkin kunnossa, sillä Elastinen kertoo nauttivansa perhe-elämästä kotonaan. Arkea ei haittaa edes se, että erikoinen ja näyttävä rakennus on kerännyt runsaasti huomiota ja uteliaita on riittänyt.

– Ei se minua ole haitannut. Olemme aika suojaisella paikalla, siellä on hyvä olla. Ihmiset ovat onneksi aika fiksuja ja kunnioittavat yksityisyyttä, Elastinen kertoo Seiskalle.

Voitko siis ajaa nurmikkoa kalsarit jalassa?

– Heh, joo joo, elän siellä ihan normaalisti. Olen kuin kotonani!