fbq
Uutiset
08.04.2018 08:47
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan arkisto
Tarja Smura yritti pelastaa liittonsa.
Tarja Smuran sokkiero - taustalla runsaasti ongelmia, terapiasta ei ollut apua!
Uutiset
08.04.2018 08:47
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska uutisoi aikaisemmin, että vuoden 1993 Miss Suomi Tarja Smura ja hänen erikoissairaanhoitajana työskentelevä aviomiehensä Markus Haapasalo ovat jättäneet tahoillaan avioerohakemukset viime viikolla. Tarjan mukaan eroon ei liity kolmansia osapuolia.

Lue myös: Miss Suomi Tarja Smura ja Markus Haapasalo: Sokkiero!

Terapiasta ei apua

Pariskunnan välillä oli runsaasti intohimoa mutta myös näkemyseroja elämänarvoista. Lopulta Tarja muutti kolmen lapsensa kanssa pois perheen Tampereen-kodista keväällä 2014. Hän koki tilanteen liian vaikeaksi selvittää saman katon alla.

Tarja kertoi puhaltaneensa pelin poikki lastensa takia. Hän kävi Markuksen kanssa terapiassa avaamassa liittonsa solmukohtia, mutta käynneistä oli apua vain hetkeksi.

Lue myös: Suhdekriisinsä selättäneet Tarja Smura ja Markus Haapasalo: Nykyään erotaan liian helposti!

Asumuseron aikanakin Tarja hoiti oman kotinsa lisäksi myös Markuksen asunnon taloustyöt ja kasvatti tämän Samu-poikaa kuin omaansa.

Markus teki koko liiton ajan pitkiä työvuoroputkia sekä Uudellamaalla että Tampereella sijaitsevilla teho-osastoilla. Vuorotyönsä takia Markus on ollut poissa kotoa päivä- ja viikkokausia. Tästäkin syystä Tarjan omat työmahdollisuudet rajautuivat vain keikkatöihin.

Lue myös: Vau, kohumissi Tarja Smura oli Miss Suomi -vuotenaan häikäisevä kaunotar! Tältä Kaunis elämä -ohjelman missit näyttivät ennen ja nyt – kuvat!

Tarja muutti lapsineen takaisin Markuksen luokse alle kahdeksan kuukautta sitten. Hän oli asunut kaksi ja puoli vuotta kävelymatkan päässä miehensä asunnosta.

Toisen yhteenmuuton jälkeen Tarja ja Markus uskoivat, että liitolla olisi tulevaisuutta, mutta mutkia oli yhä matkassa.