fbq
Uutiset
25.03.2018 13:29
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Lehtikuva
Tarja Smura oli kohumissi.
Vau, kohumissi Tarja Smura oli Miss Suomi -vuotenaan häikäisevä kaunotar! Tältä Kaunis elämä -ohjelman missit näyttivät ennen ja nyt – kuvat!
Uutiset
25.03.2018 13:29
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Lehtikuva

AVA-kanavalla nähtävässä Kaunis elämä -ohjelmassa menestyneet ja tunnetut suomalaismissit kertovat avoimesti elämänsä iloista ja suruista. Seiska esittelee, miltä ohjelman missit näyttivät ennen ja nyt.

Vuoden 1993 Miss Suomi Tarja Smura, 47, menestyi Miss Universum -kisoissa ja pääsi kymmenen finalistin joukkoon. Tarjalla oli aikoinaan kohumissin maine miesasioidensa vuoksi, niinpä hän oli otsikoissa kymmeniä kertoja. Tarja avioitui Markus Haapasalon kanssa vuonna 2013, mutta liitto on natissut liitoksissaan.

Tarja Smura

Lue myös: Huh, mikä kiharakaunotar! Tältä Riitta Väisänen näytti, kun voitti Miss Eurooppa -tittelin – uskomaton kuva

Sporttinen kaunotar!

Karita Tuomola

Karita Tykkä, 41, kruunattiin Suomen kauneimmaksi vuonna 1997. Misseyden jälkeen Karita on ollut juontajana useissa tilaisuuksissa ja tv-ohjelmissa. Urheilullisen elämäntyylin omaksunut Karita on opiskellut henkiseksi valmentajaksi ja julkaissut pari kirjaa raakaruoasta.

Karita Tuomola

Lue myös: Muistatko vielä? Näin superkauniina Lola Odusoga edusti Suomea Miss Universumeissa 1996 – kuva!

Antoi syövälle kasvot!

Heidi Sohlberg

Miss Suomi 2001 Heidi Sohlbergin, 36, viime vuodet ovat olleet hänen elämänsä rankimpia, sillä hänellä todettiin kesällä 2016 rintasyöpä. Heidi antoi syövälle kasvot ja julkaisi lukuisia kuvia sekä päivityksiä rankkojen syöpähoitojen keskellä. Reilu vuosi sitten hoidot päättyivät terveen papereihin. Sanavalmista Heidiä ovat vuosien aikana työllistäneet lukuisat juontotyöt.

Heidi Sohlberg

Lue myös: Huhuh, Pia Lamberg kaunistuu vuosi vuodelta: katso, miltä Pia näytti Miss Suomi -kisassa 2011!

Kohu missi-kiertueella!

Lotta Näkyvä

Lotta Näkyvä, 29, kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 2013. Missikiertueen aikana Lotta nousi otsikoihin, kun vuosien takainen suhde F1-kuljettaja Lewis Hamiltoniin paljastui. Aktiivisesti hyväntekeväisyystyötä tekevä Lotta on ollut otsikoissa ahkerasti missivuoden jälkeen, eikä kaunotar ole juurikaan muuttunut kruunajaisista.

Lotta Hintsa

Lue myös: Lotta Näkyvä väleistään nuoruuden rakkauteensa F1-mestari Lewis Hamiltoniin: Olemme edelleen hyviä ystäviä!

Ikonisen tyylikäs!

Lenita Airisto

Lenita Airisto, 81, kruunattiin vuonna 1954 Suomen neidoksi, minkä jälkeen hän on tehnyt mittavan uran niin kauneus- kuin bisnesalalla myös Suomen rajojen ulkopuolella. Lenita tavaramerkki on jo vuosia ollut valloittava kiharapilvi ja viimeisen päälle tyylikkäät vaatteet, eikä hän ole luopunut niistä, vaikka mittarissa on ikää yli 80 vuotta.

Lenita Airisto

Lue myös: Lenita Airisto muistelee: Ministeriön virkamies ja suomalainen viihdejulkkis yrittivät raiskata!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »