Skip to main content
Tarja Smura ja Markus Haapasalo Seiskan pikkujouluristeilyllä.

Suhdekriisinsä selättäneet Tarja Smura ja Markus Haapasalo: Nykyään erotaan liian helposti!

Vuoden 1993 Miss Suomi Tarja Smura saapui Seiskan pikkujouluristeilylle aviomiehensä Markus Haapasalon kanssa. Parin suhde ajautui kriisiin vuonna 2014.

Lue myös: Tarja Smura ja Markus Haapasalo selvittivät aviokriisinsä – yli 2 vuoden asumusero ohi: Parisuhdeneuvonta auttoi!

– Ehdimme asua 2,5 vuotta erillään, kunnes muutimme takaisin yhteen viime kesänä, Markus kertoi.

Tarja puolestaan kertoi sanoneensa Markukselle, ettei ole jättämässä tätä, vaikka he muuttivat erilleen.

– Tarvitsimme molemmat omaa tilaa. Nyt suhteemme on eheytynyt. Nykyään erotaan liian helposti, mutta me olemme olleet valmiita tekemään töitä suhteen eteen, Tarja totesi.

Lue myös: Aviokriisinsä selvittäneet Tarja Smura ja Markus nauttivat taas yhteiselosta – upeat perhekuvat! ”Ihana nukkua taas yhdessä”

Hän on mukana ensi keväänä Ava-kanavalla alkavassa Kaunis elämä -sarjassa, jossa kahdeksan ex-missiä kokoontuu yhteen kertomaan oman tarinansa.

Lue myös: Renny Harlin vaihtoi 90-luvulla naisia lennosta – muistatko Miss Suomen ja Rennyn legendaarisen piirakkaepisodin?

– Odotan jo sarjan kuvauksia ja etenkin Pia Lambergin tapaamista! Olen varma, että ohjelmassa kuullaan paljastuksia, sillä minustakin on julkisuudessa nähty vain pieniä palasia.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Pasi Murto

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!