Tapasivatko talokaupoilla? Miljoonatalon ostaneen Aleksander Barkovin Julia-rakas myy luksusasuntoja!

Uutiset | 23.01.2019 09:04

Seiska kertoi viime viikolla, että Leijonien ja Florida Panthers -joukkueen tähtihyökkääjä Aleksander ”Sasha” Barkov, 23, osti huhtikuussa 2017 vastavalmistuneen komean rantatalon ja maksoi siitä noin 2 800 000 euroa.

Lue myös: Huh, mitä ökyelämää! NHL-tähti Aleksander Barkov muutti vuokrakämpästä 2,8 miljoonan euron ökytaloon!

Huhtikuussa 2018 Seiska paljasti, että Sasha ja hänen pitkäaikainen tyttöystävänsä, fitness-kaunotar Maria Doroshina ovat eronneet. Nyt miljonäärikiekkoilijan tiedetään seurustelevan toisen venäläistaustaisen sulottaren, Julian, kanssa.

Vaalea Julia oli Sashan kanssa viime kesänä Suomessakin, ja kiekkoilija esitteli hänelle Kangasalan-mökkinsä. Sasha rakennutti kolme vuotta sitten Eskolan saareen näyttävän, 132-neliöisen hirsihuvilan tenniskenttineen.

Lue myös: Uima-allas takapihalla, vesijetit laiturissa: tällainen on Aleksander Barkovin luksusasunto - kuvat!

Julian vanhemmat muuten pyörittävät Miamissa kiinteistönvälitystoimistoa, joka on erikoistunut luksusasuntoihin. Julia itsekin työskentelee maineikkaassa perheyrityksessä.

Melkoinen tarina olisi, jos nuoret olisivat kohdanneet ja rakastuneet talokaupoilla. Mitä jos Julia myi rantatalon Aleksanderille?

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!