Katso kuvat!

Uima-allas takapihalla, vesijetit laiturissa: tällainen on Aleksander Barkovin luksusasunto - kuvat!

Uutiset | 22.01.2019 07:37

Seiska kertoi viime viikolla, että suomalainen NHL-tähti Aleksander Barkov, 23, osti huhtikuussa 2017 vastavalmistuneen komean rantatalon ja maksoi siitä noin 2 800 000 euroa.

Muutto 120-neliöisestä kerrostalokolmiosta yli 500-neliöiseen kartanoon on kuin siirtyisi SM-liigasta NHL:ään.

Lue myös: Huh, mitä ökyelämää! NHL-tähti Aleksander Barkov muutti vuokrakämpästä 2,8 miljoonan euron ökytaloon!

Kolmen auton talli

Välimerelliseen tyyliin rapattu kivikartano sijaitsee hienolla paikalla Atlantin rannalla Boca Ratonin kaupungissa, missä Sasha on aiemminkin asunut.

Seiska esitteli Sashan kerrostalon vuonna 2016. Hän asui tuolloin vuokralla kahden makuuhuoneen kalustetussa luk-suskolmiossa. Asuinyhteisössä oli muun muassa kuntosali, joogastudio ja lämmitetty ulkoallas.

Jo tuolloin ihmeteltiin, miksi varakas kiekkotähti tyytyi vuokrakotiin, kun monet muut Panthersin miljonääripelaajat nautiskelevat ökyasumisesta merenrantataloissa.

Nyt Sashalla riittää lääniä. Talossa on viisi makuuhuonetta ja kahdeksan kylpyhuonetta. Takapihalla on uima-allas porealtaineen ja etupuolella kolmen auton talli. Kaikkiaan neliöitä on peräti 680, joista asuinkäytössä 500.

Tyyliltään vuonna 2017 rakennettu talo on välimerellinen.
Tyyliltään vuonna 2017 rakennettu talo on välimerellinen.

 

Lue myös: NHL-tähti Aleksander Barkovilla uusi rakas: hemaisevan kaunis blondi Julia julkaisi kiusoittelevan yhteisvideon – kuvat!

Makuuhuone kuin asunto

Alkuperäisen pohjapiirustuksen mukaan alakerta on tyylikästä, avointa tilaa. Olohuone on valtaisa, ja avokeittiö on modernin avara. Alhaalla on myös mukava, erillinen klubihuone baareineen. Siellä kelpaa pelata biljardia tai Playstationia, Sashahan tunnetusti rakastaa konsolipelejä.

Makuuhuoneet ovat yläkerrassa, ja jokaisessa on luonnollisesti oma, tilava kylpyhuone. Sasha nukkuu päämakuuhuoneessa, jonka erkkeri-ikkunasta aukeaa upea näköala uima-altaan ylitse merelle. Huoneeseen liittyy myös tilava parveke.

Makuuhuone on kuin oma asuntonsa: sinne johtaa käytävä, jonka varrella ovat erikseen talon herran ja rouvan kylpyhuoneet sekä vaatehuoneet.
Saunaa rantakartanossa ei tiettävästi ole.

Lue myös: Tänne Aleksander Barkov toi superkauniin Julia-rakkaansa: NHL-tähdellä hulppea hirsihuvila Kangasalla, pihatyöt pahasti kesken – kuva!

Vesijetit laiturissa

Uudesta kodista on vain puolen tunnin työmatka Florida Panthersin kotihallille BB&T Centeriin. Lähellä on myös Boca Ratonin yksityislentokenttä, johon rikkaat lentävät yksityiskoneillaan.

Omaa rantaviivaa lahden suuntaan on sen verran, että laituriin mahtuu tarvittaessa oma vene. Nyt rannassa kelluu kaksi Yamahan vesijettiä.

Vesijetillä Sasha pääsee lahdenpoukamasta helposti Atlantille. Takapihalla on uima-allas porealtaineen. Suurellinen makuuhuone on oikealla ylhäällä.
Vesijetillä Sasha pääsee lahdenpoukamasta helposti Atlantille. Takapihalla on uima-allas porealtaineen. Suurellinen makuuhuone on oikealla ylhäällä.

 

Barkov tunnetaan autohulluna. Hänellä on Floridassa kolme luksusautoa: BMW i8, Lexus LC sekä Aston Martin Vanquish. Aston Martinin hänen raportoidaan ostaneen juuri 270 000 eurolla.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Seiskan lukija ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!