Hyppää pääsisältöön
Syytettyjä on yhteensä 22, ja monet heistä ovat tunnettuja pintaliitäjiä Tampereen yöelämästä.

Tampereen kokaiinivyyhdissä syytettyinä suomalaisen NHL-tähden lankomies ja jääkiekkolegendan läheinen perhetuttu - räppärin epäillään ostaneen kokaiinin lisäksi kannabista!

Syyttäjän mukaan Tampereen laajassa kokaiinivyyhdissä levitettiin noin 1,82 kiloa kokaiinia vuoden 2018 aikana. Syytettyjä on yhteensä 22, ja monet heistä ovat tunnettuja pintaliitäjiä Tampereen yöelämästä.

Lue myös: Tampereen kokaiinivyyhdin pääepäilty rakensi vuosia suhteita julkkiksiin – antoi Seiskalle haastattelun koko kansan tunteman tähden rinnalla: ”Hän on auttanut minua todella paljon!”

Yksi syytetyistä on suomalaisen NHL-tähden lankomies. Lankomiehen väitetään ostaneen 30 grammaa kokaiinia ja lähes 100 grammaa amfetamiinia. Lisäksi häntä syytetään huomattavan suurien dopingainemäärien välittämisestä.

Lue myös: Jori Lehterään yhdistetyn Tampereen kokaiinivyyhdin päätekijä suuttui huumeiden välittämisestä pikkupojille - uhkasi leikata sormen, korvan ja pään irti!

Syytettyihin kuuluu myös useita levyjä julkaissut räppäri, jonka epäillään ostaneen 64,5 grammaa kokaiinia ja 24 grammaa kannabista.

Lue myös: Tampereen kokaiinivyyhdin pääepäillyn naispuolinen ystävä: Kaikki tiesivät huumekaupasta – baarityöntekijätkin kokkelipöllyssä!

Lisäksi syytettynä on Tampereella tunnettu ovimies ja SM-tason nyrkkeilijä, sekä erään suomalaisen NHL-legendan läheinen perhetuttu.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Sami Sinokki
Kuvat:
Poliisin esitutkintapöytäkirjat

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!