Tampereen kokaiinivyyhdin pääepäillyn naispuolinen ystävä: Kaikki tiesivät huumekaupasta – baarityöntekijätkin kokkelipöllyssä!

Uutiset | 07.01.2019 16:19

Pirkanmaan käräjäoikeudessa puidaan parhaillaan yhtä Suomen historian eniten mediahuomiota saanutta kokaiinivyyhtiä. Mediahuomion syy on se, että yksi syytetyistä on NHL-tähti Jori Lehterä.

Lehterä

Lisäksi 34-vuotias, iranilaistaustainen pääepäilty on sosiaalisen mediaan ladattujen kuvien perusteella hyvää pataa monien muidenkin suomalisten urheilutähtien kanssa.

Pääepäillyn levittäneen Tampereella vuoden 2018 aikana 1,82 kiloa erittäin vahvaa kokaiinia, joka on katukauppaa varten jatkettu noin 50-pronsenttiseksi. Syyttäjä vaatii hänelle 10 vuoden vankeusrangaistusta.

Kokkeli

Huumekauppaa on käyty muun muassa Tampereen yökerhoissa ja baareissa. Huumekauppa ei ole mikään suuri salaisuus, vaan kauppa on ollut ilmeisen näkyvää ja Tampereen yöelämässä siitä ovat tienneet monet. 

LUE LISÄÄ: Jori Lehterään yhdistetyn Tampereen kokaiinivyyhdin päätekijä suuttui huumeiden välittämisestä pikkupojille - uhkasi leikata sormen, korvan ja pään irti!

"Oli yleisesti tiedossa"

Kuulusteluissa epäillyn naispuolinen tuttava kertoi tietäneensä miehensä huumekaupasta jo ennen läheisen suhteen aloittamista. 

– Jo ennen kuin aloitimme suhteemme (nimi poistettu) kanssa, olin tietoinen, että hän myy huumeita ja muun muassa kokaiinia. Olin kuullut tämän lukuisilta kavereiltani ja monilta tutuilta. Tämä on ja oli yleisesti tiedossa jo silloin. Kaikki tiesi siitä, naispuolinen tuttava kertoi.

kokkeli

– Olin (paikan nimi poistettu) töissä ja sielläkin kaikki tiesi siitä. Muistan kuulleni huhuja, että jotkut työntekijät käyttivät kokaiinia työaikana ja kysyin joltain, että mistä he saavat sitä. Vastaus oli, että (nimi poistettu) tietenkin. Nämä siis tapahtuivat ennen kuin aloitimme suhteen, hän lisäsi.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Poliisi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!