fbq
Uutiset
31.08.2019 06:41
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus
Sofia Belórf
Tällaisessa asunnossa Sofia Belórf piileskelee julkisuutta: nukkuu Niko-rakkaan lähisukulaisen kämpässä Helsingin keskustan liepeillä!
Uutiset
31.08.2019 06:41
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus

Kuten Seiska torstaina paljasti, tuottamuksellisesta rahanpesusta epäilty fitnesskaunotar Sofia Belórf on löytänyt itselleen salaisen majapaikan Helsingissä, missä hän voi lymyillä piilossa julkisuudelta.

Seiska sai selville, että Sofia on muuttanut tutkintavankeudesta vapauduttuaan asumaan avopuolisonsa Niko Ranta-ahon lähisukulaisen luokse. Niko itse on törkeiden doping- ja huumausainerikosepäilyjen vuoksi yhä vangittuna.

Lue lisää: Seiska löysi Sofia Belórfin salaisen piilopaikan: Asuu Niko-rakkaan lähisukulaisen nurkissa – kuvat Seiskassa!

Sofian asuttama "piilopirtti" on 80-neliöinen kolmio vilkkaasti liikennöidyn kadun varrella keskustan liepeillä Etelä-Helsingissä. Asunto sijaitsee kerrostalossa, jonka lähialueella Sofiaan on usein viime aikoina törmätty.

Seiskan paparazzi myös löysi Sofian, kun kohukaunotar oli viime viikon torstaiaamuna ulkoiluttamassa pientä Bambi-koiraansa.

KATSO UUDET PAPARAZZIKUVAT SOFIASTA JA LUE KAIKKI HÄNEN PIILOPAIKASTAAN TÄSTÄ LINKISTÄ!