fbq
Uutiset
29.08.2019 07:07
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus
Sofia Belórf
Seiska löysi Sofia Belórfin salaisen piilopaikan: Asuu Niko-rakkaan lähisukulaisen nurkissa – kuvat Seiskassa!
Uutiset
29.08.2019 07:07
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus

Tuottamuksellisesta rahanpesusta epäilty fitnesskaunotar Sofia Belórf on yrittänyt vältellä julkisuutta sen jälkeen, kun hän vapautui heinäkuun lopussa tutkintavankeudesta Tikkurilan poliisivankilasta.

Sofia ilmoitti tutkintavankeudessa ollessaan Seiskalle, että haluaa kadota maan alle, mutta Tikkurilan poliisivankilasta vapauduttuaan Sofia on nähty julkisilla paikoilla hyvin useasti eri puolilla Suomea.

Lue myös: Seksivau, mikä peppuasu! Sofia Belórfin tyrmäävän rohkea vaatevalinta käänsi katseita Flow’ssa - kuvat!

Useista havainnoista huolimatta hänen todellinen sijaintinsa on ollut mysteeri.

Viime viikolla Seiskalle tuli vinkki, että kaunotar on nähty usein Etelä-Helsingissä ulkoiluttamassa koiraa erään kerrostalon liepeillä.

Lue myös: Sofia Belórf etsi napapaitaa Tuurin kyläkaupasta - onko tämä kuvissa oleva nainen Sofian äiti? Katso paparazzikuvat!

Seiskan paparazzi lähti selvittämään Sofian liikkeitä, ja lopulta paljastui, että Sofia on muuttanut tilapäisesti asumaan törkeiden doping- ja huumausainerikosepäilyjen vuoksi yhä vangittuna olevan avopuolisonsa Niko Ranta-ahon lähisukulaisen luokse.

Paparazzi tallensikin Sofian Etelä-Helsingistä ja tuoreet paparazzikuvat ovat nähtävillä torstaina ilmestyneessä Seiskassa sekä Seiskan Klubissa.

Katso uudet paparazzikuvat Sofiasta ja lue kaikki hänen piilopaikastaan tästä linkistä!

Lue kaikki Sofiasta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Seiska 37/2019
Tilaa Seiskan uutiskirje! »