Skip to main content
Katso kuvat!
Johanna Tukiainen lauloi karaokea Turkissa.

Täh, Johanna Tukiaisen kostea baari-ilta: lauloi karaokea, jakeli jumalansiunauksia ja sen jälkeen suuteli naista - kuva!

Kohublondi Johanna Tukiainen vietti vuoden päivät raittiina, mutta syksyn aikana Seiskan toimitukseen on tulvinut vinkkejä, joiden mukaan Johanna retkahti juomaan lomareissullaaan Turkin Alanyassa.

Lue lisää: Voi ei, Tuksu! Johanna Tukiaisen selvät päivät päättyivät karusti Alanyassa: ryyppäsi rutosti, ei maksanut juomisiaan – kuvat!

Tuksu selitti lomajuomistaan sillä, ettei Turkista saanut alkoholitonta siideriä. Lisäksi hän harmitteli, ettei Markku-isä päässyt alkuperäisen suunnitelman mukaan matkalle valvomaan tyttärensä tekemisiä.

Lue lisää: Johanna Tukiainen myöntää sortuneensa ryyppäämään: Retkahdin, koska Turkista ei saa alkoholitonta siideriä!

Seiska sai haltuunsa myös kuvia eräästä kosteasta Alanyassa vietetystä illasta, jota Johanna seurueineen vietti karaokebaarissa.

Johanna suuteli naisen kanssa.

Seiskalle kerrotaan, että jo saapuessaan ravintolaan Johanna oli huomattavassa humalassa ja käyttäytyi sekavasti. Muu seurue oli ilmoittanut kovaan ääneen, kuka baariin saapui.

Seurue tilasi pöytäänsä pullon viiniä ja Johanna oli innokas laulamaan karaokea.

Laulunsa päätteeksi Johanna toivotti siunausta kaikille, jonka jälkeen seurueeseen kuulunut toinen nainen riisti mikrofonin Johannalta ja kuulutti baarikansalle, ettei kyseessä ole uskonnollinen tilaisuus.

Myöhemmin seurue innostui tanssimaan viinin nauttimisen lomassa. Tanssilattialla nähtiin myös kohtaus, kun Johanna suuteli seurueeseen kuuluneen naisen kanssa.

Baarista poistuessaan Johanna olisi halunnut viedä viinilasin mukanaan, mutta henkilökunnalle tämä ei sopinut.


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Lukijan kuva ja Seiskan arkisto

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!