Hyppää pääsisältöön
Johanna Tukiainen Turkin Alanyassa.

Johanna Tukiainen myöntää sortuneensa ryyppäämään: Retkahdin, koska Turkista ei saa alkoholitonta siideriä!

Seiska kertoi aiemmin ikäviä uutisia Turkin aurinkorannikolta. Suomen kohublondi numero yksi, Johanna Tukiainen, oli useiden silminnäkijähavaintojen mukaan retkahtanut jälleen juomaan. Samalla päättyi Tuksun vuoden päivät kestänyt päihteettömyysputki.

LUE LISÄÄ: Voi ei, Tuksu! Johanna Tukiaisen selvät päivät päättyivät karusti Alanyassa!

Avaintodistajia ja materiaalia on niin pilvin pimein, ettei Johanna edes yritä väittää muuta. Hän myöntää rehdisti retkahtaneensa Alanyan auringon alla.

– Alkoholi elää minussa niin voimakkaana, etteivät edes AA-kerhot ole pystyneet auttamaan, Johanna huokaa Seiskalle puhelimitse.

Markku-isäni on pystynyt auttamaan minua. Hän tietää miten toimia, koska on itsekin alkoholisti. Hänen kanssaan olen nauttinut vain alkoholittomia juomia ja hänen piti olla täällä nytkin esteenä, etten joisi alkoholia.

Johanna Tukiainen retkahti juomaan Turkin Alanyassa.

Markun matka kuitenkin estyi. Samalla kuulemma sinetöityi myös Johannan retkahtaminen.

– Ensin pysyin lujana, mutta se oli kuin nuorallatanssimista. Ajattelin koko ajan, että on vain ajan kysymys, että retkahdan. Ja kyllä, minä retkahdin! Johanna huudahtaa.

Seiskalle kerrottiin paikan päältä Alanyan ravintolakadulta, kuinka Tuksu oltiin nähty sipsuttelemassa siideriostoksille paikalliseen markettiin.

– Se pitää paikkansa, mutta tiedätkö mistä se johtuu? Siitä, ettei täältä saa lainkaan alkoholittomia siidereitä, Tuksu parahtaa.

– Kaipaan ihan hirveästi alkoholittomia siidereitä, mutta täällä Turkissa on pakko juoda tavallista siideriä.


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Lukijan kuvat

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!