Seiska tapasi Janita Lukkarisen saattohoitokodissa.

Täällä minun on hyvä kuolla! Seiska vieraili Janita Lukkarisen luona saattohoitokodissa

09.01.2020 04:33

Tosi-tv-kaunotar Janita Lukkarisen, 26, haave joulunvietosta kotona läheisten kanssa jäi toteutumatta, sillä uusiutunut syöpä aiheutti vakavan kipukohtauksen vain päivää ennen aattoa. Kohtauksen seurauksena Janita vietiin ambulanssilla sairaalahoitoon.

Lue myös: Viimeiseen asti! Saattokotiin siirretty Janita Lukkarinen otti sähköhoidon ja hankki blenderin terveysjuomien tekoon: "Haluan elää jokaisen hetken"

Heti vuoden vaihduttua Janita kuljetettiin sairaalan syöpäosastolta ambulanssilla saattohoitoon Helsingin Terhokotiin.

Vaikka Janitan voimat ovat nopeasti vähentyneet, hän haluaa kertoa tilanteestaan ensimmäisen Terhokodissa vietetyn yön jälkeen.

– Olen niin onnellinen siitä, että rakas koirani Dina saa myös olla täällä. Täällä on todella ihana henkilökunta. Lääkkeet tekevät nälkäiseksi, ja heräsin keskellä yötä. Henkilökunta laittoi minulle yhdeltä yöllä riisipuuroa, Janita kuvailee Terhokodin välittävää ilmapiiriä.

Lue myös: Kolmatta syöpää sairastava Janita Lukkarinen palaa halusta elää: ”Haluaisin kivuttoman päivän!”

Ajatukset omasta tilanteesta vaihtelevat suuresti.

– Tajusin täällä, että kaikki on kuitenkin hyvin. Suru jää tänne maailmaan, mutta minä lähden pois. Toisaalta toivon, että löytyisi jokin keino ja pystyisin rahakeräyksen avulla matkustamaan saamaan apua jostakin.

Lue Janitan ja hänen äitinsä yhteishaastattelu Terhokodista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mia Jussinniemi
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!