fbq
Uutiset
11.01.2021 12:20
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
vilma karjalainen. Kuva Eva-Liisa Orupöld
TIS-Vilma yllättyi rintaruokinnan haasteista - kamalin paikka jäi mieleen: "Silloin jengi katsoi, että mitä hittoa"
Uutiset
11.01.2021 12:20
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttujen Vilma Karjalaisen ja Juuso Lehmusvyöryn esikoinen Nella syntyi viime toukokuussa. Vilman tuoreimmasta Instagram-päivityksestä selviää, että arkielämä vauvan kanssa ei ollut aivan Vilman odotusten mukaista.

Tosi-tv:stä tunnettu kaunotar paljastaa julkaisunsa pitkässä kirjoituksessa, millaisia imetyskokemuksia hänellä on ollut. 

- Ei saakeli minua naurattaa näin jälkikäteen, mitä ajattelin imetyksestä ennen Nellaa. Tissi suuhun ja that’s it. Kiva, että joillain sujuu noin mutta ei meillä ainakaan ole sujunut.

Lue myös: Temptation Island -pari Vilma ja Juuso joutuivat siirtämään hääpäiväänsä koronan takia - "Meillä on kaikki valmiina juhlia varten"

Vilma kertoo imettävänsä yhä täysin heidän 7-kuista tytärtään, vaikka siihen on liittynyt kivuliaita hetkiä. 

- Veronsa on vaatinut. Nellalla on jo 6 hammasta, ja n. 1-3 kertaa päivässä vetää hampaat yhteen. Voin sanoa, että tekee kipeää.

Kaunotarta huvittaa, kuinka paljon hänen tyttärensä tykkää touhuta Vilman rintojen parissa. Vilman silmissä hänen tyttärensä tulee hyvin juttuun äitinsä tissien kanssa, koska tämä höpöttelee ja huutaa hänen rinnoilleen. 

- Ottaa kahdella kädellä tissistä kiinni todella kovaa, ja työntää naamansa niin kiinni minun rintaan kuin saa, jonka jälkeen huutaa täysiä.

Milloin missäkin

Vilmaa ei ujostuta ruokkia tytärtään julkisilla paikoilla, sillä hänen mielestään nälkäistä lasta pitää syöttää. 

- Nella on saanut rintaa milloin missäkin. Kamalinta oli imettää ruuhkaisessa Prismassa, silloin jengi kyllä katsoi, että mitä hittoa. Onneksi ei muuten katso. Olen halunnut antaa, kun on nälkä, en ole yhtään häpeillyt sitä.

Tosi-tv-kaunotar yllättyi eräästä syöttämisen seuraamasta vaivasta. 

Lue myös: Oho, Temptation Islandin kohupari Vilma ja Juuso menevät naimisiin - häät nähdään suositussa tv-sarjassa! 

- Niskat on tosi kipeät ollut kokoajan. Onneksi on lihasvasara millä voi huoltaa. Tätäkään ei tullut ajatelleeksi ollenkaan etukäteen!

Hän myöntää vähentäneensä päivittäisiä imetyskertoja erityisesti yöaikaan, minkä takia lapsi myös kaipaa ruokaa harvemmin. Hänen mielensä heilahtelee kuitenkin imettämisen jatkamisesta moneen suuntaan. 

- Monta kertaa olen kironnut ja ajatellut, etten saatana imetä kauaa enää. Sitten taas ajatus vaihtuu, että haluan imettää niin kauan kuin Nella haluaa.  

(190220) -- Helsinki, February 20, 2019 – Vilma and Juuso poses for the camera during Temptation Island Suomi Press Conference in Helsinki, Finland, 20. February 2019. (Matti Matikainen/Aller Media)
Juuso ja Vilma helmikuussa 2019 Temptation Island Suomi -sarjan lehdistötilaisuudessa.


 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »