Syövästä toipunut Heidi Sohlberg ahdistuu kohtalotovereiden avautumisista - ”En voi kantaa kaikkien huolia!”

Uutiset | 26.06.2018 08:42

Sinkkukesää viettävä ex-missi Heidi Sohlberg kertoi Seiskalle, että ainoastaan harvat miehet ovat uskaltaneet lähestyä näyttävän näköistä Heidiä eron jälkeen sosiaalisessa mediassa ja kaupungilla.

Lue lisää: Sinkkukesää viettävä Heidi Sohlberg: En mene koskaan Tinderiin!

Iskuyritysten sijaan ihmiset tulevat juttelemaan läheistensä sairastumisista, sillä rintasyövän selättänyt Heidi on puhunut julkisuudessa avoimesti sairaudestaan ja toipumisprosessista. Hetkittäin kohtaamiset ovat tuntuneet Heidistä ahdistavilta.

– On ihanaa, että ihmiset tulevat kertomaan omia tarinoitaan. Kolikon kääntöpuoli on kuitenkin se, että osa niistä on ikävästi päättyneitä. Olen herkkä ja elän tunteella, joten otan helposti muiden sairaudet omille harteilleni. Välillä minun pitää muistuttaa itseäni, etten voi kantaa kaikkien huolia, vaikka kuinka haluaisin.

Lue myös: 16 vuoden suhde päättymässä avioeroon – Niklas ja Heidi Sohlbergilla avioehto omaisuuden suojana!

Kontrollikäyntejä

Ennen juhannusta Heidi osallistui ensi syksynä MTV3-kanavalla alkavan Fort Boyard -sarjan kuvauksiin 17 muun julkkiksen kanssa. Ennen kuvausreissulle lähtöä Heidi kävi lääkärin vastaanotolla.

– Sain terveen paperit. Kontrollikäyntejä on kerran vuodessa, mutta olen pyrkinyt käymään omasta aloitteesta useammin. Jos syöpä pääsisi uusiutumaan, tauti ehtisi vuodessa kehittyä liian pitkälle.

Lue myös: Eronnut Heidi Sohlberg muutti uuteen kotiin - totuttelee uudenlaiseen arkeen: ”Toivottavasti raskaat ajat ovat takana!”

– Syövän sairastaminen ei vaikuta enää arkeeni ja tekemisiini. Toki minulta kysyttiin ennen Fort Boyard -ohjelmaan osallistumista leikkauksista ja lääkityksestäni. Sanoin, ettei minua kannata laittaa roikkumaan käsillä, sillä minulle on tehty iso operaatio.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!