Hyppää pääsisältöön
Heidi Sohlbergilla on avioehto.

16 vuoden suhde päättymässä avioeroon – Niklas ja Heidi Sohlbergilla avioehto omaisuuden suojana!

Ex-missi Heidi Sohlberg, 36, ilmoitti Niklas-miehensä, 38, kanssa viime viikolla sosiaalisessa mediassa avioliittonsa tulleen päätepisteeseen. Parilla on liitostaan tyttäret Josefiina ja Sofia.

Emme oikein tiedä miten tämän aloittaa... Olemme kulkeneet hienon ja ikimuistoisen matkan, joka on kestänyt yhdessä reilut 16 vuotta. Rakkautta, naurua, itkua, ystävyyttä, pelkoa ja kaikkea niiden väliltä, mutta suurimpana ja hienoimpana asiana olemme saattaneet maailmaan kaksi universumin rakkainta ja kauneinta tyttölasta. Olemme joutuneet tämän matkan aikana kohtaamaan myös kompastuskiviä, ja aina noustu jatkamaan yhdessä eteenpäin. Ainakin yritetty. Nyt kuitenkin, olemme elämän käännekohdassa, jossa jatkamme eteenpäin rakastavina vanhempina, ystävinä mutta emme avioparina. Tämä on meidän perheen erittäin henkilökohtainen asia, joten emme kommentoi tätä missään muodossa tämän jälkeen, ex-missi kirjoitti.

Lue myös: Ex-missi Heidi Sohlbergilta yllätysilmoitus: Eroaa Niklas-puolisostaan! ”Olemme käännekohdassa!”

Pariskunnalla on avioehto, jonka he tekivät vuonna 2012.

Parin unelmahäitä vietettiin kesällä 2005.
Parin unelmahäitä vietettiin kesällä 2005.

Heilasteli räppärin kanssa

Parin liitto ei ole ollut vain ruusuilla tanssimista. He jättivät avioerohakemuksen käräjäoikeuteen jo kesällä 2012. Kumpikaan ei jättänyt erohakemuksen toista vaihetta, joten avioerosta ei tullut virallista.

Lyhyen eron aikana Heidi heilasteli kuulovammaisen räppärin Signmarkin eli Marko Vuoriheimon kanssa, jonka hän tapasi Neljän tähden illallinen -ohjelman kuvauksissa.

Lue myös: Yllätyspari Heidi Sohlberg ja Signmark - kipinöi jo 2011!

Läheisten apu toi voimia

Heidillä todettiin pari vuotta sitten rintasyöpä, jonka hän selätti rankkojen hoitojen jälkeen. Heidi on puhunut syöpähoidoistaan avoimesti ja muistuttanut ystävien sekä perheen tärkeydestä.

Ex-missin mukana sairaalassa oli usein mukana Niklas-miehen lisäksi läheisiä ystäviä.

– Kun mukana on ollut läheisiä, olen voinut ajatella hoitojen aikana ihan muitakin asioita kuin syöpää, ja olemme pystyneet nauramaan toistemme jutuille, Heidi kertoi Seiskalle syöpäkampailun aikana.

Lue myös: Heidi Sohlberg: Pelkään syövän uusiutumista!


Teksti:
Katja Lintunen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!