fbq
Uutiset
29.08.2019 06:01
Teksti: Emmi Ikonen|Kuvat: Timo Korhonen
Janita Lukkarinen
Syöpätaistelun sokkikäänne: Janita Lukkarisen, 26, sytostaattihoidot lopetettiin – ”Valitsin jo hautakiveni!”
Uutiset
29.08.2019 06:01
Teksti: Emmi Ikonen|Kuvat: Timo Korhonen

Toista kertaa imusolmukesyöpään sairastunut somevaikuttaja ja tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen, 26, sai lääkäriltä murskaavan tuomion elokuun alussa.

Aiempia hoitokertoja rankemmat sytostaattihoidot eivät olleet tepsineet, ja syöpä jyllää Janitan elimistössä aggressiivisena. Sytostaattihoidot on nyt lopetettu.

– Kun kuulin, että sytostaattihoidot lopetetaan tehottomina, hajosin ihan totaalisesti. Olen aikaisemmin luottanut siihen, että joulukuuhun mennessä saan jälleen terveen paperit. 

Lue myös: Syöpää sairastava Janita Lukkarinen sai armotonta kritiikkiä - julkaisi totisen vastauksen: "Tulee vielä se hetki, kun mut laitetaan kuukaudeksi eristykseen ja olen pelkkä hengittävä ruumis"

Seiskan erikoishaastattelussa Janita kertoo Jaana-äitinsä vierellä, että seuraavaksi hän odottaa tuloksia sydämen päällä olevasta kasvaimesta otettavasta uudesta koepalasta. Koepalasta selviää, voiko kyse sittenkin olla jostain muusta kuin syövästä.

Jos kyseessä on kateenkorvansyöpä, sen hoitokeinot ovat vähissä ja hoitosuunnitelmat ovat menneet jo nyt uusiksi.

Janita sanookin Seiskan torstaina julkaistussa haastattelussa valmistautuvansa kuolemaan ja valinneensa itselleen jo hautakiven mahdollisia hautajaisia varten.

Lue myös: Rajut syöpähoidot aloittanut Janita Lukkarinen julkaisi dramaattisen kuvasarjan: paino putosi viikossa useita kiloja – ”Kun kroppa ei voi hyvin, ei voi mielikään!”

Lue Janitan ja hänen Jaana-äitinsä koskettava erikoishaastattelu tänään torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Janita Lukkarinen Seiska