fbq
Uutiset
19.07.2019 19:33
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Atte Kajova, Instagram
Janita Lukkarinen
Rajut syöpähoidot aloittanut Janita Lukkarinen julkaisi dramaattisen kuvasarjan: paino putosi viikossa useita kiloja – ”Kun kroppa ei voi hyvin, ei voi mielikään!”
Uutiset
19.07.2019 19:33
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Atte Kajova, Instagram

Tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen aloitti uudet syöpähoidot.

Uusiutunutta imusolmukesyöpää vastaan taisteleva Janita aloitti uudet, entistä rankemmat syöpähoidot eilen torstaina. Ennen hoitojen aloittamista hän sai lääkäriltään iloisia uutisia, sillä syöpä ei ollut levinnyt luuytimeen.

Lue myös: Hyviä uutisia syöpää sairastavalle Janita Lukkariselle: "Olen niin onnellinen!"

Janita julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän esittelee syöpähoitojen ja niiden mukana tulleiden lääkkeiden vaikutuksia kehossaan.

- Totuus siitä, mitä kortisoni yhdistettynä hoitoihin VERSUS mitä syöpä tekee mun kropassa. Mun paino nousi hieman yli kuukauden kortisonikuurin aikana vähän yli 10kg, sisältäen yhden kemoterapian, Janita kirjoitti kuvansa yhteyteen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Totuus siitä, mitä kortisoni yhdistettynä hoitoihin VERSUS mitä syöpä tekee mun kropassa. . Mun paino nousi hieman yli kuukauden kortisonikuurin aikana vähän yli 10kg, sisältäen yhden kemoterapian. . Multa kysytään tosi usein "eikö syövän pitäisi laihduttaa", vastaus on tottakai KYLLÄ! Mutta syöpä ei ole vain sitä syövän sairastamista, parhaimmillaan mulla menee 25lääkettä päivän aikana sisältäen ties mitä hermokipu-, kipulääkkeitä, kortisoneja, pahoinvoinninestolääkkeitä, nukkumislääkkeitä, ehkäiseviä antibiootteja etc. Lääkkeet otan noin 3kertaa päivässä, joista muodostuu yhteisluku. . Ihminen on todella kipeä, sekä vuoteenomana näin sairaana. Kortisonikuurin aikana tosin en pysty pysymään paikoillaan ja tuolloin tulee lenkkeiltyä paljonkin koirien kanssa, sekä siivoiltua ja heiteltyä koripalloa, mikä taas ei aina ole parhaaksi parantumista ajatellen. . Kortisoni kerää mulla valtavan määrän nesteitä kehoon varsinkin yhdistettynä hoitoon, kun muutenkin kroppa on jatkuvassa shokkitilassa ja näkee hätää pienimmästäkin muutoksesta. Mutta kun kortisonikuuri lakkaa, niin hoitojen aikana kroppa kuluttaa energiaa yhtä paljon kuin hölkkäisin jatkuvaa maratonia. Ja näin siinä VIIKOSSA, jona mun ei tarvinnut syödä kortisonia putosi multa painoa 6kg. . Tämä on yhtä jojoilua ja naamasta kyllä myös näkee, että kun kroppa EI voi hyvin, ei voi mielikään. Ensimmäinen kuva on otettu viikko sitten Hyvinkään sairaalassa, seuraava toissapäivänä kotona ja viimeinen eilen täällä syöpiksellä, jolloin mun kortisonikuuri ja hoidot taas aloitettiin. . The truth about cortisone cure and cytostatic Treatment VERSUS cancer and what they do to my body. . I ate cortisone over A month and had one chemo. In that time I got Weight over 10kg. . People often asks me "Should you be loosing weight while having cancer?" the answer is obviously YES! But it's not just having the cancer I'm also having so many drugs to the cancer. Some days I'm having 25 different kind ANS-, painkillers, cortisone, sleepingpills, antibiotics and so on during the day. . When I didn't need the cortisone I Lost 6kgs just in ONE week. Thats how it works on my body. . #Cancerfighter#cortisone#weight

A post shared by Janita Lukkarinen JLu (@juanitapupu) on

 

"25 lääkettä päivässä"

Hän kertoi kuulevansa usein saman kysymyksen: ”Eikö syövän pitäisi laihduttaa?”

- Vastaus on tottakai KYLLÄ! Mutta syöpä ei ole vain sitä syövän sairastamista, parhaimmillaan mulla menee 25 lääkettä päivän aikana sisältäen ties mitä hermokipu-, kipulääkkeitä, kortisoneja, pahoinvoinninestolääkkeitä, nukkumislääkkeitä, ehkäiseviä antibiootteja etc. Lääkkeet otan noin 3kertaa päivässä, joista muodostuu yhteisluku.

Lue myös: Vakavasti sairastunut tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen: Kantasolusiirto on viimeinen oljenkorteni!

 

Paino putosi useita kiloja

Tosi tv-tähti kertoi, että kortisoni kerää valtavasti nestettä hänen kehoonsa. Kuurin päätyttyä syöpähoidot puolestaan kuluttavat energiaa niin paljon, että Janita pudotti kortisonikuurittomana viikkona painoaan huimat kuusi kiloa.

- Tämä on yhtä jojoilua ja naamasta kyllä myös näkee, että kun kroppa EI voi hyvin, ei voi mielikään. Ensimmäinen kuva on otettu viikko sitten Hyvinkään sairaalassa, seuraava toissapäivänä kotona ja viimeinen eilen täällä syöpiksellä, jolloin mun kortisonikuuri ja hoidot taas aloitettiin.

Lue myös: Syöpää sairastava Janita Lukkarinen joutui kiireellä sairaalaan! Makaa eristetyssä huoneessa: Verenpurkaumia ja mustelmia ympäri kehoa