Jarmo Pellinen kieltäytyi saattohoidosta.

Syöpään kuoleva tangolaulaja Jarmo Pellinen kieltäytyi saattohoidosta – ”Olen valinnut jo arkunkantajani”

29.01.2019 12:07

Seniori tangokuningas -tittelin vuonna 2015 voittanut mäntsäläläinen Jarmo Pellinen, 51, sairastaa parantumatonta vatsasyöpää.

Lue myös: Vakavasti sairas tangotähti Jarmo Pellinen sai lääkäriltä järkyttävän uutisen: ”Siitä alkoi lopun laskenta!”

Jarmo hymähtää, että kun tuomio syöpähoitojen loppumisesta tuli, seuraavana päivänä soitettiin Helsingin saattohoidosta.

– Halusivat minut sinne. Sanoin, että en ole saattohoidon potilas. Minä en halua tulla sinne enkä halua kuulla kuolinpäivääni. Tuskinpa kukaan tahtoisi tietää olevansa kolmen kuukauden kuluttua arkussa.

– Olen nöyrästi kiitollinen kaikesta tuesta ja viesteistä, joita olen saanut satamäärin, Jarmo sanoo kotinsa olohuoneessa sairaalasängyllään sydäntyynyjen ympäröimänä.
– Olen nöyrästi kiitollinen kaikesta tuesta ja viesteistä, joita olen saanut satamäärin, Jarmo sanoo kotinsa olohuoneessa sairaalasängyllään sydäntyynyjen ympäröimänä.

 

Lue myös: Kuolemansairas tangotähti Jarmo Pellinen viettää viimeiset päivät kotonaan – Satu-rakas jäi töistä pois huolehtimaan miehestään: ”On tehnyt pahaa seurata kärsimyksiä”

Tangotähti myöntää miettineensä hautajaisiaan.

– Olen valinnut jo arkunkantajani. Lääkäri kehotti käyttämään nämä viimeiset viikot hyödyksi. Että elä elämääsi nyt, kun se vielä on mahdollista ja voit liikkua. Paras ystäväni, tangoprinssi Sami Keskitalo asuu Enontekiöllä. Hänet haluaisin vielä nähdä, Jarmo suunnittelee.

– Espanjassakin olisin halunnut käydä. Paha lentopelkoni on estänyt sen. Lupaan, että jos tästä tervehdyn, niin lähden lentoon. Ja jos en tervehdy, niin lennän taivaaseen.

Lue myös: ”Syön nyt koivuntuhkaa ja pakurikääpää!” Tappavaa syöpää sairastava tangolaulaja Jarmo Pellinen on enää vain kipuhoidossa – nautiskelee täysillä luontaistuotteista!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Kalle Kangas
Kuvat: Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!