Jarmo Pellinen sai luontaistuotteita.

”Syön nyt koivuntuhkaa ja pakurikääpää!” Tappavaa syöpää sairastava tangolaulaja Jarmo Pellinen on enää vain kipuhoidossa – nautiskelee täysillä luontaistuotteista!

27.01.2019 10:06

Seniori tangokuningas -tittelin vuonna 2015 voittanut mäntsäläläinen Jarmo Pellinen, 51, sairastaa parantumatonta vatsasyöpää.

Viime syyskuussa Jarmolle pidettiin tukitanssit Vierumäen Aavehallilla, missä hän on järjestänyt vuosia päivätansseja.

–Tukitansseista kertynyt tuotto mahdollisti hoitojeni jatkumisen. Pääsin yksityiseen syöpäsairaalaan. Olen muutenkin sydämestäni kiitollinen ja liikuttunut saamastani tuesta. Olen saanut tuiki tuntemattomilta ihmisiltä satoja tsemppiviestejä.

Lue myös: Kuolemansairaalle tangotähti Jarmo Pelliselle järjestettiin tukitanssit – tangokuninkaat Marco Lundberg ja Kari Hirvonen esiintyivät ilmaiseksi: Ystävää pitää auttaa hädässä!

Jarmo on enää kipuhoidossa. Hän siis saa kipuihinsa vahvoja lääkkeitä, mutta ei ole vielä joutunut turvautumaan kipupumppuun.

– Olen nyt pystynyt kävelemään, ja oloni on ollut ihmeen hyvä. Mahtava tunne, kun on voinut piipahtaa ulkona!

– Syön joka aamu parikymmentä vitamiinipilleriä. Lisäksi olen ihmisiltä saanut valtavasti luontaistuotteita. Minulle on lähetetty koivuntuhkaa, mäntyuutetta, pakurikääpää, nokkosensiemeniä… Enpähän ainakaan flunssaan sairastu!

Jarmo on saanut ihmisiltä vanhan kansan yrttejä ja kasveja. – Syön koivuntuhkaa ja juon pakurikääpää.
Jarmo on saanut ihmisiltä vanhan kansan yrttejä ja kasveja. – Syön koivuntuhkaa ja juon pakurikääpää.

 

Lue myös: Kuolemansairas tangotähti Jarmo Pellinen viettää viimeiset päivät kotonaan – Satu-rakas jäi töistä pois huolehtimaan miehestään: ”On tehnyt pahaa seurata kärsimyksiä”

Laulaja kehuu Mäntsälän terveyspalveluja.

– Vaikka alku olikin järkyttävän huono, kun syöpääni ei osattu diagnosoida, nyt olen saanut oivallista hoitoa. On sänky, rollaattori, pyörätuoli ja erityinen kipupatja, jonka ansiosta olen nukkunut yöni ilman kipuja.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Kalle Kangas
Kuvat: Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!